Fenix Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI

Nemam baš, došla mi je žena neki dan da ako imam nešto drugo za temperaturu jer čepići joj ne djeluju, pa je pojasnila da bi ih stavljala u šalicu i otopila, pa mazala ruke,noge i čelo.

Nemože ljude nikad zamjenit AI.

Uhitilo Kekina. Kontam da više neće kupovati zemljišta po akcijskim cijenama.

Zero Breaking News. Koliko ih hapse mene čudi da ih ne izvozimo ili da već netko nije otvorio privatni buksu za privredni kriminal.

Po meni treba kažnjavati za najmanje prijestupe, da se odmah razumijemo. Ali dok HDZ-ovi ministri ubijaju ljude, a šeću okolo slobodno i dok kradu milijune, nemojte me jebat s nebitnim Kekinom.

Nije Nikica Jelavić.🤣

buz
      Ovaj kreten Jaglac se fino šetkara na slobodi. Da, svakog ko je imal prste u pekmezu treba skopčat. Ali...neki smiju prste dublje umočit.

Fenix

jejeje, ma vrh je, stari moj. ja sam bia od petka do utorka. prva dva dana laganih 20 stupnjeva, cide se pivkani uz dunav, kratki rukavi . . . a onda u nedilju snig krenia u jednom momentu. lipo me pribilo zadnja tri dana Ha-Ha-Ha.

priznajem da ti zavidim na čestim posjetama (čak i ovim poslovnim lol).

slažemo se za zagreb, normalno. 🤷‍♂️

k jejeje, ma vrh je, stari moj. ja sam bia od petka do utorka. prva dva dana laganih 20 stupnjeva, cide se pivkani uz dunav, kratki rukavi . . . a onda u nedilju snig krenia u jednom momentu. lipo me pribilo zadnja tri dana .

Mi smo se doslovno u utorak odlučili otići u četvrtak do subote kad smo vidjeli lijepo vrijeme. Uglavnom ciljamo subotu zbog žene jer na Nachtmarktu bude onaj buvljak s drangulijama. Baš me zanima jesu li nam se skrstili...putovi kroz neki ubahn.

Po ljeti je još i bolje dok tamošnje žene, a primijetio je to i @Tzereen, za visokih temperatura ne poznaju grudnjake. Taman dobro ohlade one vodene maglice koje stave po cijelom gradu Ha-Ha-Ha

Vrh od grada. Najjača mi je hrana jer ih ima od svih kultura, a pogotovo ove naše balkanske koja je većinom bolja od svega što ima u HR. Ovaj put sam pojeo najbolji burek ikad (poslije onoga u Slavonskom Brodu kod @Flipper)

Fenix

francuskinje su mi najjače po pitanju grudnjaka, tamo je baš teška sloboda. teška renesansa kad sam bia u parizu po tom pitanju. prije ćeš je oladit olovom nego joj stavit grudnjak na sise.

a šta se tiče hrane u beču: ja odma prvi dan naravno isforsira da napadnemo onaj šnicel u Figlmüller-u (bia je epski), al zato je onda curu okrenilo na aziju ostale dane. za ne falit, završili u nekoj ulici, a brat bratu deset azijskih restorana, i jbg--sluša sam je Ha-Ha-Ha.

a zadnji dan smo zamalo završili u nekom sejšelskom restoranu i tu sam je onda mora povuć za rukav.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Miro | 67
          2. @prayer | 53
          3. @Zero | 51
          4. @maverick | 46
          5. @Brijac | 42
          6. @somethingwrong | 38
          7. @Fenix | 37
          8. @Deadwalker | 32
          9. @TITANXIS | 32
          10. @Torgue | 30

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Zero | 118
          2. @Miro | 115
          3. @Brijac | 71
          4. @solidmerlin | 69
          5. @somethingwrong | 68
          6. @Fenix | 65
          7. @prayer | 63
          8. @Torgue | 56
          9. @maverick | 49
          10. @foggy | 48
          Ovaj post se automatski generira.

Bio vikend dole pokraj Jablanca gdje imam kuć - Dušikrava

Našeto se, posjetili prijatelja u Vranjaku do kojeg ima šta pješačenja, posjetili Alan na velebitu…

Sređujemo kuću dole; zakrpan krov, sređena okućnica. Još pofarbat zidove, ogradu i to je to.

Par slika

Završio put prema dvorištu; još trebam vreću ovog ukrasnog pijeska i malo doradit rubove od kamenja i to je to:

Ovo je prilaz lani u sedmom mjesecu;

Stinica, trajekt za Rab

Zavratnica

Put prema Alanu; pogled sa cesete; dvadesetak minuta vožnje od Jablanca do vrha. Ravno ispred je otok Rab

Vranjak; posjet prijatelju koji je bio dole

Pilana na Alanu koju su radili zarobljenici sa golog otoka koja se nije proslavila radi česte bure.

Vodi skroz do Stinice, do mora, (više o istoj)