Brijac

Same here.

Uvijek mi je bio veći gušt štediti i kupiti nego na rate. Imam par frendova koji tako peglaju kartice pa se to na kraju skupi mjesečno ko da imaju kredit.

Naravno svako radi po svome i nema ništa loše u tome.

Isto meni nije jasno da netko može ubiti masu para na cigarete. A onda ja trošim pare na papir iliti MTG 😃 ali moje karte uvijek drže cijenu i mogu ih prodati, dok cigarete ne.

resident_evil A onda ja trošim pare na papir iliti MTG

Imaš pravo bolje ne komentirat tuđe navike jer će me neko pitat koliko sam potrošio na preorder FF seta 😃

resident_evil

i box

Genesis

Ma ne prodajem, samo gomilam, sumnjam da će mi se ikad dat to ić razvrstavat i prodavat

Nije niš od tehnike i sl. ali to je kaj sam zadnje kupil a i praznog želuca, nemreš ni tehniku kupovat i koristit

Kupil sam piceka. Cekin mi je pouzdan proizvođač. To će najvjerojatnije biti za Uskršnji ručak.

Ugasi forum, motaj kablove, Raza kupio Ajfon.

Ali ženi za rođendan, ne sebi. Ha-Ha-Ha

Nabavio novu Game Pass mašinu za dnevni boravak, malo da popravim MS-u idući kvartalni izvještaj.

Raziel

Znači večeras slijedi čin njene zahvale. Ispeći će ti činkice.

Prvi put da idem na slijepu preporuku parfema i dam novce. Vječito sam išao na provjerene metode testiranja, reakcije (alergijske) pa onda kupovine ako vidim da mi leži.

Moram priznati da nisam pogriješio.