sanzo pa očito Ha-Ha-Ha
Problem će nastupiti kad ljudi krenu imitirati AI u nedostatku novih ideja, zato AI muzika već sad zvuči(osim aranžmanom možda) skoro neraspoznatljivo slična standardnim Pop i EDM hitovima koji se već duže vrijeme oslanjaju na formulaičnu strukturu(slično Magazin pjesmama)

U tekstu je AI još bolji, jer ima pristup ogromnoj bazi podataka u kojoj su praktički sve knjige, članci i poezija. Samo kažeš, napiši mi ovaj moj tekst u stilu: "bilo koga". I to zvuči i izgleda najmanje umjetno, u odnosu na video, muziku i slikarstvo npr. U kojima je taj fake random faktor( jer kompjuteri još zapravo ne mogu izbacivati prave random brojeve pogotovo u kontekstu) tako da AI videi izgledaju totalno suludo ako kroz seriju promptova i negativnih promptova ne popravljaš te sulude nadrealistične stvari koje izbaci. (Najbolji primjer je problem viška prstiju)

Fenix jebemti sve

Ovo definitivno nije AI odgovor 😃

k ranije sam išao često zbog posla, a sad odemo dva-tri vikenda godišnje čisto zbog gušta (baš smo ovaj vikend bili). Jer je stvarno najbolji grad na svijetu. Nikad ne dosadi i uvijek ima nešto, ko doma smo već tamo.

Recimo ZG iskonski ne volim bit u njemu i pun mi ga je k, ništa mi ne paše, a Beč maštam da živim tamo

Fenix

Uh, zvuči kao da si frustriran(a). Šta se desilo? Ako želiš da ispričaš, tu sam.

Ok, sad je krajnje vrijeme da prestaneš koristiti AI na forumu.

Zero

Ma stvarno nije treško zaključit koji post sam sam napisao. Ako nema typo, onda je AI.

Raziel

Bit će ih nešt sitno po dućanima.

Za Bosnu nažalost ne znam

Vi citate mailove?

Fenix Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI

Nemam baš, došla mi je žena neki dan da ako imam nešto drugo za temperaturu jer čepići joj ne djeluju, pa je pojasnila da bi ih stavljala u šalicu i otopila, pa mazala ruke,noge i čelo.

Nemože ljude nikad zamjenit AI.

Uhitilo Kekina. Kontam da više neće kupovati zemljišta po akcijskim cijenama.

Zero Breaking News. Koliko ih hapse mene čudi da ih ne izvozimo ili da već netko nije otvorio privatni buksu za privredni kriminal.

Po meni treba kažnjavati za najmanje prijestupe, da se odmah razumijemo. Ali dok HDZ-ovi ministri ubijaju ljude, a šeću okolo slobodno i dok kradu milijune, nemojte me jebat s nebitnim Kekinom.

Nije Nikica Jelavić.🤣

buz
          Ovaj kreten Jaglac se fino šetkara na slobodi. Da, svakog ko je imal prste u pekmezu treba skopčat. Ali...neki smiju prste dublje umočit.

Fenix

jejeje, ma vrh je, stari moj. ja sam bia od petka do utorka. prva dva dana laganih 20 stupnjeva, cide se pivkani uz dunav, kratki rukavi . . . a onda u nedilju snig krenia u jednom momentu. lipo me pribilo zadnja tri dana Ha-Ha-Ha.

priznajem da ti zavidim na čestim posjetama (čak i ovim poslovnim lol).

slažemo se za zagreb, normalno. 🤷‍♂️