foggy Vjezbajte pvm

Foggy: "Vježbajte pička vam materina"

Buz:

Giphy - I Want To Die Adam Sandler GIF

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Zero Luk+med>sve

Odem van u vrt, iskopam luka, pozderem glavicu, 2 domaca jaja, malo kajenskog papra gore (nekad malo i speka domaceg ali pojeo sam par tabli prosle sezone pa moram smanjit malo), vlasca, zlica dve meda. I tako skoro svaki dan ujutro. Možda stvarno zato nemam problema 🙂

foggy Tako je i kod mene, što češće mlatim po češnjaku i luku, mladi isto ne odbijam. Još ako spojiš s medom onda su antioksidativna i antimikrobna svojstva i veća. Što se tiče meda, najbolje uzeti što tamniji (šumski ili mediljkovac) zbog većeg postotka minerala.

foggy Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista.

😀To ti je zato kaj imaš duge lasi kaj Samson. Znaš onu priču o Samsonu koji je imal snagu od 100 gromova zahvaljujući svojoj dugoj kosi pa mu je Dalila odrezala i sjebala ga. Odreži ti svoju i gotov si.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Heat Pa fensi je digao kvotu rezanja svoje kobasice, moram i ja kose. Nema zajebansija, rekla bi jamejsi

Heat Dokaz da je fensi hadezeovac.

Manje bi me uvrijedio da si mi rekao da sam homoseksualni četnik i da volim dexterity buildove u souls igrama.

foggy Režem kosu na komade od 23cm

i kao meni ti ostane još par puta tako opušteno. Imaš višak. Btw meni je kosa dost duga. Samo što ja imam obrijane sajdare.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 60
        2. @bosscorelli | 46
        3. @Torgue | 46
        4. @herc | 37
        5. @Fenix | 33
        6. @fensisuperstar | 30
        7. @klinjo | 30
        8. @milicevic87 | 29
        9. @chono | 23
        10. @Zero | 23
        11. @DarkPunisher | 22
        12. @ZigguratVertigo | 20
        13. @TITANXIS | 20
        14. @Garrus_V | 20
        15. @foggy | 18

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 109
        2. @Torgue | 68
        3. @Zero | 50
        4. @Heat | 40
        5. @solidmerlin | 37
        6. @chono | 36
        7. @klinjo | 33
        8. @DarkPunisher | 30
        9. @bosscorelli | 30
        10. @StarFox_N | 29
        11. @herc | 24
        12. @milicevic87 | 22
        13. @Brijac | 19
        14. @Prika | 19
        15. @Arcer | 17
        Ovaj post se generirao automatski.

Od 7 ujutro čistim svoj radni prostor ko divljak. Svaki gram prašine sa stola prebrisao, pod izmočao stakla izglancao grijalicu odprašio tipkovnicu renovirao doslovno. Ispraznio sve kante zamjenio vrece i taman da cu sa washerom isprat ispred recepcije i direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto xD

Tu sam jos danas i sutra i onda sam valjda doma mjesec dana i onda 4ti pocinje pripreme za sezonu

fensisuperstar direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto

Jebemu miša i direktoru. Kaki je to direktor koji dolazi na posel. Za kojeg vraga je sad došao. 😀 Trebao je ostat doma i njegovat svoju bolju polovicu.

Miro a jbt, eto jutros mi šalje mate poruku kako su ona i prija išle na kavicu i prija kasno zakočila i razbila svog mercedesa na guzicu ovog istog kombija, njoj odletilo pola prednjeg dijela, a kombi možda ogrebotinu.

oxi

Jebiga krivi kut i to je to.

Puno puta se to desilo da jedan auto slupan a drugi nista

Najbolja stvar koju sam kupio ove godine.

Problemi sa alergijama, nečistoće i sinusitis (zbog koje sam i bio primoran da radim operaciju) su mi baš olakšale ovo 10ak dana otkako sam kupio.

Bolje mi je to pomoglo, nego sve tablete i antibiotici koje sam do sad koristio. A kako si to prije nisam kupio, ne znam..