Heat Dokaz da je fensi hadezeovac.

Manje bi me uvrijedio da si mi rekao da sam homoseksualni četnik i da volim dexterity buildove u souls igrama.

foggy Režem kosu na komade od 23cm

i kao meni ti ostane još par puta tako opušteno. Imaš višak. Btw meni je kosa dost duga. Samo što ja imam obrijane sajdare.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 60
  2. @bosscorelli | 46
  3. @Torgue | 46
  4. @herc | 37
  5. @Fenix | 33
  6. @fensisuperstar | 30
  7. @klinjo | 30
  8. @milicevic87 | 29
  9. @chono | 23
  10. @Zero | 23
  11. @DarkPunisher | 22
  12. @ZigguratVertigo | 20
  13. @TITANXIS | 20
  14. @Garrus_V | 20
  15. @foggy | 18

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 109
  2. @Torgue | 68
  3. @Zero | 50
  4. @Heat | 40
  5. @solidmerlin | 37
  6. @chono | 36
  7. @klinjo | 33
  8. @DarkPunisher | 30
  9. @bosscorelli | 30
  10. @StarFox_N | 29
  11. @herc | 24
  12. @milicevic87 | 22
  13. @Brijac | 19
  14. @Prika | 19
  15. @Arcer | 17
Ovaj post se generirao automatski.

Od 7 ujutro čistim svoj radni prostor ko divljak. Svaki gram prašine sa stola prebrisao, pod izmočao stakla izglancao grijalicu odprašio tipkovnicu renovirao doslovno. Ispraznio sve kante zamjenio vrece i taman da cu sa washerom isprat ispred recepcije i direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto xD

Tu sam jos danas i sutra i onda sam valjda doma mjesec dana i onda 4ti pocinje pripreme za sezonu

fensisuperstar direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto

Jebemu miša i direktoru. Kaki je to direktor koji dolazi na posel. Za kojeg vraga je sad došao. 😀 Trebao je ostat doma i njegovat svoju bolju polovicu.

Miro a jbt, eto jutros mi šalje mate poruku kako su ona i prija išle na kavicu i prija kasno zakočila i razbila svog mercedesa na guzicu ovog istog kombija, njoj odletilo pola prednjeg dijela, a kombi možda ogrebotinu.

oxi

Jebiga krivi kut i to je to.

Puno puta se to desilo da jedan auto slupan a drugi nista

Najbolja stvar koju sam kupio ove godine.

Problemi sa alergijama, nečistoće i sinusitis (zbog koje sam i bio primoran da radim operaciju) su mi baš olakšale ovo 10ak dana otkako sam kupio.

Bolje mi je to pomoglo, nego sve tablete i antibiotici koje sam do sad koristio. A kako si to prije nisam kupio, ne znam..

Šta sada nevalja sa novim Shrekom?

Vidim da svi plaču.

Jbt ovaj svijet je u kurcu

Jel mu se desilo isto sto i Snow Brown and the 7 Pronousnima?

Upravo likica na Dori pjeva "ja sam NPC"… jebemu mater retardiranu sta je sa ovom scenom

fensisuperstar oni i ovaj prije iz Umaga zvuce na nesto za EU scenu. Ova prosla nezna ni engleski bokte. A ovaj Ćivro neka se cim prije makne od onog rOCkEra Decaka

chono Decaka

To onaj gmaz sta misli da zna pjevat? Sta ima onu "Odgrizi mi usne, stani mi na prste"? On je dosta random NPC