foggy Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista.

😀To ti je zato kaj imaš duge lasi kaj Samson. Znaš onu priču o Samsonu koji je imal snagu od 100 gromova zahvaljujući svojoj dugoj kosi pa mu je Dalila odrezala i sjebala ga. Odreži ti svoju i gotov si.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Heat Pa fensi je digao kvotu rezanja svoje kobasice, moram i ja kose. Nema zajebansija, rekla bi jamejsi

Heat Dokaz da je fensi hadezeovac.

Manje bi me uvrijedio da si mi rekao da sam homoseksualni četnik i da volim dexterity buildove u souls igrama.

foggy Režem kosu na komade od 23cm

i kao meni ti ostane još par puta tako opušteno. Imaš višak. Btw meni je kosa dost duga. Samo što ja imam obrijane sajdare.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 60
      2. @bosscorelli | 46
      3. @Torgue | 46
      4. @herc | 37
      5. @Fenix | 33
      6. @fensisuperstar | 30
      7. @klinjo | 30
      8. @milicevic87 | 29
      9. @chono | 23
      10. @Zero | 23
      11. @DarkPunisher | 22
      12. @ZigguratVertigo | 20
      13. @TITANXIS | 20
      14. @Garrus_V | 20
      15. @foggy | 18

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 109
      2. @Torgue | 68
      3. @Zero | 50
      4. @Heat | 40
      5. @solidmerlin | 37
      6. @chono | 36
      7. @klinjo | 33
      8. @DarkPunisher | 30
      9. @bosscorelli | 30
      10. @StarFox_N | 29
      11. @herc | 24
      12. @milicevic87 | 22
      13. @Brijac | 19
      14. @Prika | 19
      15. @Arcer | 17
      Ovaj post se generirao automatski.

Od 7 ujutro čistim svoj radni prostor ko divljak. Svaki gram prašine sa stola prebrisao, pod izmočao stakla izglancao grijalicu odprašio tipkovnicu renovirao doslovno. Ispraznio sve kante zamjenio vrece i taman da cu sa washerom isprat ispred recepcije i direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto xD

Tu sam jos danas i sutra i onda sam valjda doma mjesec dana i onda 4ti pocinje pripreme za sezonu

fensisuperstar direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto

Jebemu miša i direktoru. Kaki je to direktor koji dolazi na posel. Za kojeg vraga je sad došao. 😀 Trebao je ostat doma i njegovat svoju bolju polovicu.

Miro a jbt, eto jutros mi šalje mate poruku kako su ona i prija išle na kavicu i prija kasno zakočila i razbila svog mercedesa na guzicu ovog istog kombija, njoj odletilo pola prednjeg dijela, a kombi možda ogrebotinu.

oxi

Jebiga krivi kut i to je to.

Puno puta se to desilo da jedan auto slupan a drugi nista

Najbolja stvar koju sam kupio ove godine.

Problemi sa alergijama, nečistoće i sinusitis (zbog koje sam i bio primoran da radim operaciju) su mi baš olakšale ovo 10ak dana otkako sam kupio.

Bolje mi je to pomoglo, nego sve tablete i antibiotici koje sam do sad koristio. A kako si to prije nisam kupio, ne znam..

Šta sada nevalja sa novim Shrekom?

Vidim da svi plaču.

Jbt ovaj svijet je u kurcu

Jel mu se desilo isto sto i Snow Brown and the 7 Pronousnima?

Upravo likica na Dori pjeva "ja sam NPC"… jebemu mater retardiranu sta je sa ovom scenom