foggy foggy = Feministicki Ombudsman Gligorje Gollum Yify

• buz

•  
    •  
    •  
    •  

foggy Jebo me pas ako nisam zdraviji bio u fazama života di sam bio deblji i odmoran jer niš nisam radio, nego kad vježbam, krećem se i umoran sam.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

buz Ne znam, ja se malo zezam s onim meme dedom da treba vjezbat 🙂 Ali osobno, kao klinac brao sam sve sezonske bolesti, svaku upalu grla i svaku prehladu ikad. Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista. I sve to od kad sam krenuo vjezbat, pazit da ne jedem smece i kak baustelu rokam. Kad sam samo sjedio i ne bavio se nicim fizickim, nije bas bilo bajno.

Malo domacih jaja, domaceg speka, luka i rokaj misko. Mozda je do toga 🙂

Luk+med>sve. Prihvaćam i rakiju, dakako.

Ako ste na deficitu male sanse imate da se odbranite od virusa.

foggy Vjezbajte pvm

Foggy: "Vježbajte pička vam materina"

Buz:

Giphy - I Want To Die Adam Sandler GIF

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Zero Luk+med>sve

Odem van u vrt, iskopam luka, pozderem glavicu, 2 domaca jaja, malo kajenskog papra gore (nekad malo i speka domaceg ali pojeo sam par tabli prosle sezone pa moram smanjit malo), vlasca, zlica dve meda. I tako skoro svaki dan ujutro. Možda stvarno zato nemam problema 🙂

foggy Tako je i kod mene, što češće mlatim po češnjaku i luku, mladi isto ne odbijam. Još ako spojiš s medom onda su antioksidativna i antimikrobna svojstva i veća. Što se tiče meda, najbolje uzeti što tamniji (šumski ili mediljkovac) zbog većeg postotka minerala.

foggy Kak sam stariji, da pokucam, skoro nista.

😀To ti je zato kaj imaš duge lasi kaj Samson. Znaš onu priču o Samsonu koji je imal snagu od 100 gromova zahvaljujući svojoj dugoj kosi pa mu je Dalila odrezala i sjebala ga. Odreži ti svoju i gotov si.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Heat Pa fensi je digao kvotu rezanja svoje kobasice, moram i ja kose. Nema zajebansija, rekla bi jamejsi

Heat Dokaz da je fensi hadezeovac.

Manje bi me uvrijedio da si mi rekao da sam homoseksualni četnik i da volim dexterity buildove u souls igrama.

foggy Režem kosu na komade od 23cm

i kao meni ti ostane još par puta tako opušteno. Imaš višak. Btw meni je kosa dost duga. Samo što ja imam obrijane sajdare.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 60
              2. @bosscorelli | 46
              3. @Torgue | 46
              4. @herc | 37
              5. @Fenix | 33
              6. @fensisuperstar | 30
              7. @klinjo | 30
              8. @milicevic87 | 29
              9. @chono | 23
              10. @Zero | 23
              11. @DarkPunisher | 22
              12. @ZigguratVertigo | 20
              13. @TITANXIS | 20
              14. @Garrus_V | 20
              15. @foggy | 18

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 109
              2. @Torgue | 68
              3. @Zero | 50
              4. @Heat | 40
              5. @solidmerlin | 37
              6. @chono | 36
              7. @klinjo | 33
              8. @DarkPunisher | 30
              9. @bosscorelli | 30
              10. @StarFox_N | 29
              11. @herc | 24
              12. @milicevic87 | 22
              13. @Brijac | 19
              14. @Prika | 19
              15. @Arcer | 17
              Ovaj post se generirao automatski.

Od 7 ujutro čistim svoj radni prostor ko divljak. Svaki gram prašine sa stola prebrisao, pod izmočao stakla izglancao grijalicu odprašio tipkovnicu renovirao doslovno. Ispraznio sve kante zamjenio vrece i taman da cu sa washerom isprat ispred recepcije i direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto xD

Tu sam jos danas i sutra i onda sam valjda doma mjesec dana i onda 4ti pocinje pripreme za sezonu

fensisuperstar direktor se parkira ispred i sad me bed pitat ga da makne auto

Jebemu miša i direktoru. Kaki je to direktor koji dolazi na posel. Za kojeg vraga je sad došao. 😀 Trebao je ostat doma i njegovat svoju bolju polovicu.