Kraj ureda imam trenutno veliko gradilište gdje se naravno kopa, buši, udara cekicima i sva druga buka koja neizmjerno iritira dok pokušavam raditi za računalom svoj posao.

Kada to usporedim s pjesmama na Dori večeras, poželim još jedno gradilište u blizini.

foggy

A neka kakti javna kuća pardon, televizija sa sjedištem na Prisavlju.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Unknown User | 84
  2. @Unknown User | 51
  3. @Unknown User | 33
  4. @Unknown User | 32
  5. @Unknown User | 31
  6. @Unknown User | 29
  7. @Unknown User | 29
  8. @Unknown User | 26
  9. @Unknown User | 25
  10. @Unknown User | 25

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Unknown User | 65
  2. @Unknown User | 64
  3. @Unknown User | 64
  4. @Unknown User | 40
  5. @Unknown User | 40
  6. @Unknown User | 33
  7. @Unknown User | 29
  8. @Unknown User | 29
  9. @Unknown User | 28
  10. @Unknown User | 25
Ovaj post se automatski generira.

Za ovo ja plaćam youtube premium.

fensisuperstar isto je i meni. Cenzura je ugmizala i na ovaj forum! Više ne možeš reči da je Unknown user peder, odmah te cenzuriraju!

Ukrali su mi pobjede, predosjećam to.

Giphy - Clint Eastwood Coffee GIF

Gdje da kupim onaj basic Kindle. Amazon.de njega ne dostavlja u HR, a ne da mi se zajebavat s post forwardingom.

buz Ja sam ga kupio u Elipsu prije par godina.

Negdje ste nekidan pisali da su pjesme na Dori (i) ove godine sranje. Pišete pizdarije. Nikad bolja i kvalitetnija ponuda, ima svega i baš se potrudili ljudi

Kakvi degenerici se zadnje vrijeme bave pjevanjem…majko mila…

A ja mislio da nisam normalan dok sam ko klinac slušao prodigy.

97 dodjela Oskara

And The Oscar goes to:???

Film Anora osvojio je najviše Oskara u više kategorija.

Nisam ga pogledal još ali po opisu radnje mi je sličan sa Pretty Woman iz 1990 sa Juliom Roberts. Prostitutka se zaljubi u bogataša i život joj se u početku pretvara u bajku

Ništa originalno.

fensisuperstar ouououoouououOUOUOOUOOUOOUO(auto tunano)
        "Ne tražim slavu, nikad fejk, snimim to iz prve, samo jedan tejk, ja sam NPC"

Ne može bolje od ovoga

foggy pa to i govorim. Ne može se razumno strpati Lazanja i ovo NPC u isti koš.

Ljudi imali smo mama šć na dori. Sve ispod tog se ne smije pojaviti

TITANXIS

Usporedba priče Anore sa Pretty Woman daje krivi dojam o filmu. Svakako ga pogledaj, nije ovo nikakva hollywoodska sladunjava budalaština. Po meni, zasluženi Oscari iako se ne bih bunio ni da je pobjedio npr. The Substance.

densetsu

Pogledat ću ga. Da velim da mi Pretty Woman nije bio loš film jer sam ga nekoliko puta pogledal a i nastavak filma.

Žao mi je malo što naš film nije dobil ni jednog oskara. Substance mi se čini ovak na prvu zanimljivim filmom koliko sam vidio u traileru.

Mislite da bi mi Mikey Madison dala priliku kad bih je lijepo pitao? 🤔

Ja bi bio sretan i sa Minijem, ne treba mi Studio 😃

Zero

I know. Šteta tho. Ja Chrome koristim samo isključivo da gledam Nyetflix i Crunchroll. jer jednostavno Firefox saka kurac za reprodukciju sa streaming servisa. Doslovno lijepše izgleda slika i u večoj razlučivosti barem netflix.