somethingwrong najjače je kad kažu da je "počinjena šteta 2 milijuna eura".
Kao da bi se svi ti koji su koristili pretplatili na 5 servisa

Ovo je kao da kazes da nije pocinjena steta ako ukrades auto jer ga i tako ne bi kupio 😂

somethingwrong

Ta cifra je valjda zbrojena od same registracije aplikacije. Više godina je u igri. Kako novinari a i političari vole napuhavati stvari to me ne čudi.

Sad zamisli koliko tek HRT zaradi a nudi samo 4 programa plus radijske a ima daleko više pretplatnika koji su što svojom, što njihovom voljom postali pretplatnici.

moschus

Ovo je kao da kazes da nije pocinjena steta ako ukrades auto jer ga i tako ne bi kupio 😂

Auto je stvar koja se može otuđiti i može se realno procijeniti šteta. Ovo nije. Ovdje se može procijeniti samo potencijalna maksimalna šteta, koja zapravo nikad nije realna.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 64
    2. @chono | 64
    3. @doktor1 | 48
    4. @Genesis | 42
    5. @StarFox_N | 41
    6. @fensisuperstar | 41
    7. @Deadwalker | 41
    8. @Fenix | 37
    9. @solidmerlin | 33
    10. @maverick | 32

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 108
    2. @chono | 80
    3. @Zero | 72
    4. @fensisuperstar | 62
    5. @somethingwrong | 62
    6. @solidmerlin | 56
    7. @maverick | 49
    8. @Fenix | 42
    9. @doktor1 | 37
    10. @Torgue | 33
    Ovaj post se automatski generira.

fensisuperstar zajedno smo 128, na k te nosam

Nece pizda doci na druzenje, strah ga je 🤣

I matematički i kosmički ste parni, ne bježite svojoj sudbini, i ne lažite sami sebe.

Vrijeme je da se počnete aktivnije družiti.

Opet mi treba netko tko zna igre. Opet u potrazi za kompletiranjem originalnih izdanja igara iz djetinjstva.

Dakle shooter, igralo se na pc, iz prvog lica, i sjećam se da budeš zaražen sa nekim virusim i možeš se na kratko vrijeme pretvorit u neko čudovište i ubijat ta stvorenja god mode. I sjećam se da se većinu vremena igralo u špiljama. Bilo je varijacija tih stvorenja, neki su plazili po podu i imali velike ruke, neki su hodali na dvije noge itd itd, palila su se i neka jaja po tim špiljama (valjda, možda se krivo sjećam). Ugl to je to.

Hvala unaprijed.

Edit: igra je jako tamna i specijalni efekti su mislim većinom plavi mislim.

Torgue majke ti mile, jel postoji nešto što mogu dat toliko glupo objašnjenje da ti neznaš pogodit. Je, to je, ja nemogu. 🫠

Ja se mučim tjedan i pol dana, a on pogodi odmah. Neću više ni googlat nego tu direkt pitat.

Hvala 😄