oxi da mozes to sve navedeno, samo moras trositi vise. 5km trcanja je realno nista, pogotovo kada naviknes tijelo i misice na to.
Ljudi ne racunaju kalorije kako spada, ne razvrstavaju ih na aktivne i pasivne kroz dan. Druga stvar je sto ces ti unosom takve hrane i redovitim vjezbanjem opet izgledat za kurac i osjecat se za kurac. Tako da ti ostatak posta stoji i treba se maknut od tako procesuirane "hrane". Ovo sto je @Zero napisao, zamjeni cips i sranja sa orastastim plodovima i susenim vocem i imas totalno drugaciji efekt.
Ja sam opcenito protiv "dijeta" kako ih narod voli popularno nazivat, a istodobno ih povezuje sa izgladnjivanjem. Stvar je tako jednostavna da ne moze biti jednostavnija, stvar je odnosa koliko unosis i koliko trosis. Prioritizirat proteinske namirnice, izbaciti industrijske secere kompletno, ne smanjivati obroke, nego promjeniti namirnice koje unosis.
@Tuhy skidam kapu za odraden posao i nemoj prestati ovim rezimom. Stvar je mentaliteta na duge staze. Najtezi dio je prehrana, trening je lako odradit.
Edit: @oxi imam isti problem sa stitnjacom, rokam dvije tablete dnevno dozivotno i rekli su mi da nikada necu moci dobiti kile. Danas nosim 80kg i visoko pokazujem fakica svim tim prognosticarima