Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @champion1 | 102
  2. @StarFox_N | 87
  3. @klinjo | 60
  4. @chono | 46
  5. @fensisuperstar | 43
  6. @f_i_c_o | 42
  7. @milicevic87 | 37
  8. @Fenix | 36
  9. @Torgue | 36
  10. @ZigguratVertigo | 30
  11. @solidmerlin | 28
  12. @maverick | 28
  13. @Flipper | 27
  14. @TITANXIS | 26
  15. @Brijac | 25

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 113
  2. @solidmerlin | 95
  3. @klinjo | 73
  4. @chono | 58
  5. @champion1 | 53
  6. @Torgue | 44
  7. @Heat | 42
  8. @Zero | 41
  9. @StarFox_N | 38
  10. @Flipper | 36
  11. @f_i_c_o | 36
  12. @Fetty | 36
  13. @Brijac | 34
  14. @maverick | 33
  15. @somethingwrong | 31
Ovaj post se generirao automatski.

Radi li itko s foruma u pošti da mi pomogne, ovisi nam posao od €90,000 zbog toga što ne znamo gdje je paket jebeni. Jbt život!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A lijepo sam ti govorio da dop ne šaljete poštom.: p

Mislim da @ikral radi u HP?

Glupa stvar nam fali, ali bez nje ne možemo nastaviti posao, a imamo rok do 10. 12. Preuzeli su pošiljku u ponedjeljak i od tada ne znaju gdje je…stoji cijela radiona zbog toga jbt.

Zero Ne radim nažalost, ja proizvodim đubrivo 😂

ikral ja proizvodim đubrivo

Pises za bend ili? 😃

somethingwrong najjače je kad kažu da je "počinjena šteta 2 milijuna eura".
      Kao da bi se svi ti koji su koristili pretplatili na 5 servisa

Ovo je kao da kazes da nije pocinjena steta ako ukrades auto jer ga i tako ne bi kupio 😂

somethingwrong

Ta cifra je valjda zbrojena od same registracije aplikacije. Više godina je u igri. Kako novinari a i političari vole napuhavati stvari to me ne čudi.

Sad zamisli koliko tek HRT zaradi a nudi samo 4 programa plus radijske a ima daleko više pretplatnika koji su što svojom, što njihovom voljom postali pretplatnici.

moschus

Ovo je kao da kazes da nije pocinjena steta ako ukrades auto jer ga i tako ne bi kupio 😂

Auto je stvar koja se može otuđiti i može se realno procijeniti šteta. Ovo nije. Ovdje se može procijeniti samo potencijalna maksimalna šteta, koja zapravo nikad nije realna.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 64
        2. @chono | 64
        3. @doktor1 | 48
        4. @Genesis | 42
        5. @StarFox_N | 41
        6. @fensisuperstar | 41
        7. @Deadwalker | 41
        8. @Fenix | 37
        9. @solidmerlin | 33
        10. @maverick | 32

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 108
        2. @chono | 80
        3. @Zero | 72
        4. @fensisuperstar | 62
        5. @somethingwrong | 62
        6. @solidmerlin | 56
        7. @maverick | 49
        8. @Fenix | 42
        9. @doktor1 | 37
        10. @Torgue | 33
        Ovaj post se automatski generira.

fensisuperstar zajedno smo 128, na k te nosam

Nece pizda doci na druzenje, strah ga je 🤣

I matematički i kosmički ste parni, ne bježite svojoj sudbini, i ne lažite sami sebe.

Vrijeme je da se počnete aktivnije družiti.

Opet mi treba netko tko zna igre. Opet u potrazi za kompletiranjem originalnih izdanja igara iz djetinjstva.

Dakle shooter, igralo se na pc, iz prvog lica, i sjećam se da budeš zaražen sa nekim virusim i možeš se na kratko vrijeme pretvorit u neko čudovište i ubijat ta stvorenja god mode. I sjećam se da se većinu vremena igralo u špiljama. Bilo je varijacija tih stvorenja, neki su plazili po podu i imali velike ruke, neki su hodali na dvije noge itd itd, palila su se i neka jaja po tim špiljama (valjda, možda se krivo sjećam). Ugl to je to.

Hvala unaprijed.

Edit: igra je jako tamna i specijalni efekti su mislim većinom plavi mislim.

Torgue majke ti mile, jel postoji nešto što mogu dat toliko glupo objašnjenje da ti neznaš pogodit. Je, to je, ja nemogu. 🫠

Ja se mučim tjedan i pol dana, a on pogodi odmah. Neću više ni googlat nego tu direkt pitat.

Hvala 😄

oxi Nisam imao pojma, već mi je to prvo izbacio Google. Tj. Reddit temu gdje je osoba dala sličan opis kao ti. Ha-Ha-Ha

Čuo sam za igru, planiram ju jednom odigrat, al' nisam znao za ovo s virusom.

somethingwrong Prey (2006) također nisam igrao, ali znam da se odvija na nekakvom svemirskom brodu.

Al opet, Area 51 mi također ne izgleda kao da ima puno špilja, al @oxi je rekla da je to to pa tko sam ja da proturječim.

somethingwrong Ni ja. Ostalo mi je ono petljanje s gravitacijskim poljima i leveli na svemirskom brodu. I napucavanje koje i nije bilo bajno. Ipak, vrlo dobra i zanimljiva igra, drago mi da sam ju odigrao. Šteta što nismo dočekali direktni nastavak koji je i bio u planu, reboot uopće ne računam s obzirom da (koliko sam vidio) nema veze s originalom.

Zero reboot uopće ne računam s obzirom da (koliko sam vidio) nema veze s originalom.

Nepovezane su. Jedino dijele ime.

oxi nisam se ni sjetila chat gpt 🥲

Doslovce sam copy/pasteao tvoj text 😁. Vidiš da ni AI ne zna, ili ti je opis neprecizan Ha-Ha-Ha

chono

Ja bih osobno ovu Elden Ring, ali poznavajući tebe, ovu Half Life!

chono god damn it, pogledao sam u movie sekciju…

Giphy - ian mckellen GIF

Fenix malo sam izrigao u usta

minus anime na ekranu koji je mogao realno biti XBOX logo ovo je brutalno dobar job. Zamisli tek koliko je hladan taj ps5 pro 😃