pravednik Witcher 3 isto nije ta razina, sad znam da slijedi shitstorm pa bum rekao, meni osobno.
Pa glavni Quest i nije nešto sad vanserijski. Ali meni je kažem npr Krvavi Barun bolja priča od svih navedenih u tvom postu, uključujici i MGS3 gdje se kojima isto preseravao na momente. Ta priča o barunu je toliko prizemna, surova, tužna i dotakla me kao možda nijedna ikada u gamingu. Kada sam prešao taj Quest, zastao sam na nekoliko minuta i ugasio PC.
Fico Na Skelligeu se van glavnih otoka isplati jedino manje otocice posjetiti, zna biti neka fina worldbuilding lokacija ili zahtjevnija borba. Sve u moru je takoreci iskljucivo da se skupi Dimeritium za izradu Witcher oklopa i oruzja.
I na skellige sam ja rješavao usput škrinje i upitnike, ali nisam vise išao out of my way kao na početku da sve skupim jer mi je bilo previše. Što se tiče otoka, mislim da sam gotovo svaki posjetio.
Unatoc tom overbloatingu Skellige mi je jedna od najdražih lokacija ikada u igrama. A glazba je čisti masterpiece.
Kada bi AC mogao samo malo taj štih pogoditi (kao nekada sa AC4 koji sam skoro 100% rješio) ja bih bio prezadovoljan.