Oprostite, morao sam 😄.

Neću više.

Uglavnom, radujem se novom AC-u. Valhalla mi je bila prva igra na PS5, a originalni AC mi je bila druga na ps3. Vjerujem da će shadows biti pravi eyecandy. Samo treba combat još malo ispolirati, i ovo bi mogao biti hit samo takav.

Unity je poluproizvod koji se cini puno kvalitetnijim kada se odigra onih sitnih 10h koje ima kampanja. Igranjem kooperativnih misija i ciscenjem grada se vidi koliko je neispunjenog potencijala i neintuitivnih i neresponzivnih kontrola prisutno.

escoban Par puta sam vec govorio da bi im Unity treba biti neki smjer za fransizu, jedan extremno detaljan grad sa puno npc-eva medu koje mozes nestat, parkour koji je nemjerljivo bolji od ovog trenutnog ,podebljat i fokus stavit na stealth element igre, a otvorene borbe bi ja dizajnira nesto kao Ghost of Tushima di si jako ranljiv ali i ubijas iz 1-2 hita.To su moje zelje kao igraca koji je neopisivo obozava ovaj serijal i volio bi da naprave comeback.Ovo trenutno sta rade po meni je vise Witcher nego Assassinscreed.

Meni upravo suprutno od ovoga, RPG usmjerenje mi je mnogo bolje leglo od xy puta prožvakane AC formule koja se potrošila kroz bezbroj nastavaka. Baš su mi fino nadogradili serijal koji nakon Syndicatea više nije imalo smisla gurati u tom smjeru. Recimo Mirage se nisam ni trudio odigrati, neda mi se vraćati na nešto što sam već prošao 10 puta.

escoban Odesey nisam ni pokrenuo jer sam citao da je po tom pitanju jos gora od Vallhale.

Ovo nije istina. Nema ničega goreg od Valhalle. Jedina igra za koju mi je na kraju bilo žao što sam ubio 70+ sati da završim.

Tješim se da gore od toga ne može, tako da day 1 lagano 😅

279€ je Collectors izdanje i moze se igrat 3 dana ranije

special edition je 80€

gold edition 120€

Deadwalker Pa ok je sta se tebi ovaj stil vise svida, ali ovo nije vise assassinscreed… Sa Mirage su pokusali opet privuc staru publiku i djelomicno im je uspilo, ja osobno ju nisam igra jer to nije igra kojoj su se dovoljno posvetili i cekam da dode na PS+

ThomasAAnderson slažem se da je Valhalla najgora. Iako je na prvu jako dobra, postane izuzetan smor. Baš ogroman smor. Na kraju su mi ostala dva trofeja za platinu, nisam više mogao nakon 130+ sati…

sanzo Witcher 3 također

Side misije Krvavi Barun i Towerful od Miče su bolje napisani od svih priča u svim open world igrama zajedno, a i šire…

prayer samo Bože pomozi…

escoban

Imam nekih 400€ na walletu, moraju ti novci negdje otići, a sve ostalo već imam sta se na konzoli treba imati

prayer moraju ti novci negdje otići

Bolje da si na kurve dao Ha-Ha-Ha

Edit. Šalu na stranu.

Nemojte jebene igre prednarucivat. Zar niste ništa naučili?!

maverick

Bloody Baron je main quest, ali ima witcher solidno napisanih opcionalnih stvari. Ima i jako puno filler sadržaja koji nije veće kvalitete od onog u AC igrama. Zato kažem da je pisanje u takvim igrama dobro unatoč open worldu. Super je da se možeš uživit u svijet i zabavno je istraživat, ali po meni bi priča bila bolja da je igra bar duplo manja i više fokusirana. Ne znam kako možeš napravit priču sa dobrim tempom ako između svakog bitnijeg događaja ubaciš 10 sati nebitnog sadržaja.

sanzo Bloody Baron je main quest

Je, da. Ali samo jedan dio Questa je pod muss. Epilog, koji je i najbolji dio te priče je non mandatory.

sanzo Ima i jako puno filler sadržaja koji nije veće kvalitete od onog u AC igrama.

Ima, da. Skupljao sam sve škrinje i upitnike, ali kada sam došao u skellige i vidio onaj čušpajz na mapi, odustao sam.

sanzo Ne znam kako možeš napravit priču sa dobrim tempom ako između svakog bitnijeg događaja ubaciš 10 sati nebitnog sadržaja.

Ne možeš. Idem spasiti svoju čer Širi i kartam Gwent u birtiji do zore. Baš mi se žuri lol

maverick Bolje da si na kurve dao

Pa dao sam kurvama novce, šta hoćeš Ha-Ha-Ha

Tzereen

Bolje su od AC-a al ti je to tu negdje. Tsushima je priča o tradiciji i gubitku iste kroz osvetu, izvedena na Sucker Punch način.

Bit priče je da ne postoji open world igra sa razinom priče Tlou1 i 2, Uncharted, MGS…

Witcher 3 isto nije ta razina, sad znam da slijedi shitstorm pa bum rekao, meni osobno.