escoban Odesey nisam ni pokrenuo jer sam citao da je po tom pitanju jos gora od Vallhale.

Ovo nije istina. Nema ničega goreg od Valhalle. Jedina igra za koju mi je na kraju bilo žao što sam ubio 70+ sati da završim.

Tješim se da gore od toga ne može, tako da day 1 lagano 😅

279€ je Collectors izdanje i moze se igrat 3 dana ranije

special edition je 80€

gold edition 120€

Deadwalker Pa ok je sta se tebi ovaj stil vise svida, ali ovo nije vise assassinscreed… Sa Mirage su pokusali opet privuc staru publiku i djelomicno im je uspilo, ja osobno ju nisam igra jer to nije igra kojoj su se dovoljno posvetili i cekam da dode na PS+

ThomasAAnderson slažem se da je Valhalla najgora. Iako je na prvu jako dobra, postane izuzetan smor. Baš ogroman smor. Na kraju su mi ostala dva trofeja za platinu, nisam više mogao nakon 130+ sati…

sanzo Witcher 3 također

Side misije Krvavi Barun i Towerful od Miče su bolje napisani od svih priča u svim open world igrama zajedno, a i šire…

prayer samo Bože pomozi…

escoban

Imam nekih 400€ na walletu, moraju ti novci negdje otići, a sve ostalo već imam sta se na konzoli treba imati

prayer moraju ti novci negdje otići

Bolje da si na kurve dao Ha-Ha-Ha

Edit. Šalu na stranu.

Nemojte jebene igre prednarucivat. Zar niste ništa naučili?!

maverick

Bloody Baron je main quest, ali ima witcher solidno napisanih opcionalnih stvari. Ima i jako puno filler sadržaja koji nije veće kvalitete od onog u AC igrama. Zato kažem da je pisanje u takvim igrama dobro unatoč open worldu. Super je da se možeš uživit u svijet i zabavno je istraživat, ali po meni bi priča bila bolja da je igra bar duplo manja i više fokusirana. Ne znam kako možeš napravit priču sa dobrim tempom ako između svakog bitnijeg događaja ubaciš 10 sati nebitnog sadržaja.

sanzo Bloody Baron je main quest

Je, da. Ali samo jedan dio Questa je pod muss. Epilog, koji je i najbolji dio te priče je non mandatory.

sanzo Ima i jako puno filler sadržaja koji nije veće kvalitete od onog u AC igrama.

Ima, da. Skupljao sam sve škrinje i upitnike, ali kada sam došao u skellige i vidio onaj čušpajz na mapi, odustao sam.

sanzo Ne znam kako možeš napravit priču sa dobrim tempom ako između svakog bitnijeg događaja ubaciš 10 sati nebitnog sadržaja.

Ne možeš. Idem spasiti svoju čer Širi i kartam Gwent u birtiji do zore. Baš mi se žuri lol

maverick Bolje da si na kurve dao

Pa dao sam kurvama novce, šta hoćeš Ha-Ha-Ha

Tzereen

Bolje su od AC-a al ti je to tu negdje. Tsushima je priča o tradiciji i gubitku iste kroz osvetu, izvedena na Sucker Punch način.

Bit priče je da ne postoji open world igra sa razinom priče Tlou1 i 2, Uncharted, MGS…

Witcher 3 isto nije ta razina, sad znam da slijedi shitstorm pa bum rekao, meni osobno.

maverick Ima, da. Skupljao sam sve škrinje i upitnike, ali kada sam došao u skellige i vidio onaj čušpajz na mapi, odustao sam.

Na Skelligeu se van glavnih otoka isplati jedino manje otocice posjetiti, zna biti neka fina worldbuilding lokacija ili zahtjevnija borba. Sve u moru je takoreci iskljucivo da se skupi Dimeritium za izradu Witcher oklopa i oruzja.

pravednik Witcher 3 isto nije ta razina, sad znam da slijedi shitstorm pa bum rekao, meni osobno.

Pa glavni Quest i nije nešto sad vanserijski. Ali meni je kažem npr Krvavi Barun bolja priča od svih navedenih u tvom postu, uključujici i MGS3 gdje se kojima isto preseravao na momente. Ta priča o barunu je toliko prizemna, surova, tužna i dotakla me kao možda nijedna ikada u gamingu. Kada sam prešao taj Quest, zastao sam na nekoliko minuta i ugasio PC.

Fico Na Skelligeu se van glavnih otoka isplati jedino manje otocice posjetiti, zna biti neka fina worldbuilding lokacija ili zahtjevnija borba. Sve u moru je takoreci iskljucivo da se skupi Dimeritium za izradu Witcher oklopa i oruzja.

I na skellige sam ja rješavao usput škrinje i upitnike, ali nisam vise išao out of my way kao na početku da sve skupim jer mi je bilo previše. Što se tiče otoka, mislim da sam gotovo svaki posjetio.

Unatoc tom overbloatingu Skellige mi je jedna od najdražih lokacija ikada u igrama. A glazba je čisti masterpiece.

Kada bi AC mogao samo malo taj štih pogoditi (kao nekada sa AC4 koji sam skoro 100% rješio) ja bih bio prezadovoljan.

Genesis ma ne to, i ja ogram skoro svaki day one, nego ne kuzim sta ce ti za sve 3 konzole🤷🏼

Ajde da prvo počekamo gameplay i detalje.

Nadam se da bude bolje od odličnog Ghost of Tsushima.

pravednik samo da Combat bude dobar. Neka malo iskopiraju Sekiro, nema ničega lošeg u tome. Posebice taj impakt oružja i visceralitet.