pravednik Witcher 3 isto nije ta razina, sad znam da slijedi shitstorm pa bum rekao, meni osobno.
Pa glavni Quest i nije neÅ”to sad vanserijski. Ali meni je kažem npr Krvavi Barun bolja priÄa od svih navedenih u tvom postu, ukljuÄujici i MGS3 gdje se kojima isto preseravao na momente. Ta priÄa o barunu je toliko prizemna, surova, tužna i dotakla me kao možda nijedna ikada u gamingu. Kada sam preÅ”ao taj Quest, zastao sam na nekoliko minuta i ugasio PC.
Fico Na Skelligeu se van glavnih otoka isplati jedino manje otocice posjetiti, zna biti neka fina worldbuilding lokacija ili zahtjevnija borba. Sve u moru je takoreci iskljucivo da se skupi Dimeritium za izradu Witcher oklopa i oruzja.
I na skellige sam ja rjeÅ”avao usput Å”krinje i upitnike, ali nisam vise iÅ”ao out of my way kao na poÄetku da sve skupim jer mi je bilo previÅ”e. Å to se tiÄe otoka, mislim da sam gotovo svaki posjetio.
Unatoc tom overbloatingu Skellige mi je jedna od najdražih lokacija ikada u igrama. A glazba je Äisti masterpiece.
Kada bi AC mogao samo malo taj Ŕtih pogoditi (kao nekada sa AC4 koji sam skoro 100% rjeŔio) ja bih bio prezadovoljan.