stitrek i novim isto, Origins, Odyssey i Valhalla su imali mitske bosseve, nez zašto i ovo nebi imalo barem u vidu side-questova

Twillight

Bilo bi zanimljivo da ima nešto mitsko, ipak je to Japan…

Više marketinga sam vidio za ovaj trailer nego za Hellblade.

A dobro, AC je franšiza na razini Call of Dutyja, nije baš isti par rukava.

Deadwalker ki ne kapi ne kapi 🤷‍♂️

Ubi zna napraviti svijet, onaj u Valhalli je predivan, nekoliko puta su uspjeli docarati stare lokacije, nekako udahnuti starinski duh u cijelu scenu i dati osjecaj igracu kao da se nalazi tamo. Sa druge strane nesto mi stalno fali u njihovim AC igrama, zamorim se i nikad ne zavrsim. Volio bi da vise pozornosti daju likovima i questovima, da to bude bolje i razradenije, a ne samo jos jedan marker na mapi.

kupujem igru day one kao i svaki AC dosada 🙂 prvo na PS5, pa kasnije za xbox i PC 🙂

Nakon odgledanog trailera se osjećam ko da sam u srijedu ujutro na putu na posao sreo bipolarnu bivšu svu raščupanu, razmazane šminke kak tetura pijana.

I zafali ti malo, al se sjetiš da je abusive as fuck pa ti je lakše u životu.

wooddiebone Nakon odgledanog trailera se osjećam ko da sam u srijedu ujutro na putu na posao sreo bipolarnu bivšu svu raščupanu, razmazane šminke kak tetura pijana.

I zafali ti malo, al se sjetiš da je abusive as fuck pa ti je lakše u životu.

Nemoj žalit za stvarima u životu u kojima uživaš. Izađi ovaj vikend i ponedjeljak možeš ponovno na posao ić pijan, teturajući sa rasčupanom kosom i razmazanom šminkom.

chono Po meni rade ogromnu gresku jer misle vise i vece je uvik bolje, Vallhala je toliko napunjena sa glupim, razvucenim i ponavljajucim contentom da je to strasno, ja sam odigra nekih 20h i onda sam skuzio da nisam ni 1/3 igre rjesio i odustao,da su skratili igru za 50% možda bi i zavrsio bar mainstory ako nista. Odesey nisam ni pokrenuo jer sam citao da je po tom pitanju jos gora od Vallhale.

Iako za mene osobno ovo sta su napravili od AC serijala je cista katastrofa…

pravednik ženskih vojnika je bilo prilično, pratizanke također u Ruskoj vojsci. Crnci su imali svoju borbenu eskadrilu, crveni repovi koji su se debeli dokazali na bojištu.

Ne treba sve gledati doslovno i 1/1 nego dozvoliti interpretaciju i posvetu na različite oblike

sanzo

Ne znam od kud si shvatio da žalim za tak nečim ili uživam u tome.

Assasin's Creed serijal je tolko pretjerano eksploatiran od strane Ubisofta da me je samo ime počelo odbijat od igara.

Nešto kao svojevremeno Call of Duty. Možda se dogodi jednom neki one night stand kao sa Modern Warfare 2019, ali za mene je AC pozadinski šum industrije.

Sterlok

Netočno osim partizana ali nećemo o tome jer se brišu postovi. Hvala! Ovo je ipak AC tema.

Ako te zanima javi se na PM.

Genesis Ako se nevaram main story traje oko 50h, nema ubisoft kvalitetu pisanja i samog gameplaya da me zadrzi vise od 20h.

wooddiebone Ne znam od kud si shvatio da žalim za tak nečim ili uživam u tome.

Uvijek se trudim ljude zamislit u najboljem mogućem svjetlu.

Imače meni Shadows izgleda ok. Razdoblje je već sto puta korišteno u igrama, ali ne smeta, sigurno će super izgledat. Mislim da je Japan najtraženija lokacija još od izlaska dvojke i konačni su odlučili poslušat ljude.

escoban

Assasins Creed se igra radi open worlda, side questa, grafike i dizajna svijeta, nije neka napeta priča nakon Ezzia i Desmonda.

Ak vas zanima neki storyteling i nevjerojatna drama stvarno tražite na krivom mjestu.

Odigral sam AC Mirage i tu priča ima potencijala jer se bazira na Basimu, manjeg je obujma.

Nađite mi open world igru koja ima dobru priču osim ponekih misija i endinga u Red Dead Redemption 2.

Ne postoji. Dizajn igre ograničava u tome.

Nije mi palo igrat AC ili Far Cry i proletit kroz glavnu priču kad je sporedni kontent prava stvar. Ako to radite zakidate se za iskustvo.

Tzereen

Zaboravil si GTA 5. Dobar story mode o trojici poslovnih kompića koji se raziđu i nakon nekoliko godina se počnu ponovo susretati i otkrivati što se u međuvremenu dešavalo. Meni je to solidna priča.

Tzereen

Witcher 3 također, ali po meni su priče u takvim igrama dobre unatoč open worlda. Vjerujem da bi bile bolje da su više fokusirane na priču i da im ne trebaju sati dodatnog sadržaja.