Jeste li primjetili već neko vrijeme na browserima, možda ne svima ali kad kliknete na prazno bijelo ili samo prazno polje tada se pojavi velika vertikalna crta koja blinka kao da želite nešto početi pisati . To se pojavljuje svuda. Nekako je to stiglo sa implementacijom AI asistenata ili sasvim slučajno se potrefilo.

Evo uspio sam je skrinšotati jer blinka pa teško je polovit. Kod gugl logotipa.

Heat

Sve ti je to li-la, možda su SDP malo manji žohari. Naša politika je uglavnom pod direktivom Brisela, tako da nije puno bitno tko je na vlasti. Kljuc je na vlasti imati sto manje kriminalaca bez obzira kako se stranka zove.

wooddiebone SDP je bio 2x na vlasti, da su valjali ostali bi i dalje…..i dalje ne znam zasto ljudi misle da ce neradna srijeda natjerat ljude da idu glasat, ovako nedjeljom kad su bili izbori vise manje svi si isla glasat nakon mise ili rucka…

Heat

Ti si se ubio za republikanca.

Da si u Americi, visio bi na graničnim ogradama Texasa u MAGA kačketu i dobacivao migrantima da pomru od muke jer je njegova stranačka partija jedina ispravna.

Sterlok

Podržavam migrante iz mirnijih država koji žele uredno raditi i uklopiti se u našu kulturu, sve migrante sa nekim politicko-religijskim ideologijama ne mogu proci u Dalmaciji jer bi narod to brzo izravnao na ulici.

Raziel Možda prvi put, ali Trump je ispao lažljivo govno, a i da nije, srž problema je legalna imigracija, a ne ilegalna, a njemu i njegovim korporativnim pajdašima ipak trebaju novi robovi.

Ti si za OSA-u, mislim da bi bio bolji od ovih sadašnjih. Ako promijeniš stranu, treba te uzeti hrv. obavještajna služba. 😂

Heat

Evo ti odmah jedna obavještajna informacija da većina Hercegovaca koja pređe granicu da glasa, glasa za HDZ po nagovoru Čovića.

Heat smetaju mi svi glasači HDZ-a.

Ha-Ha-Ha

Raziel Loše obavljen zadatak, nisu većina, nego svi. Pišemo minus u file.

Heat Možda prvi put, ali Trump je ispao lažljivo govno, a i da nije, srž problema je legalna imigracija, a ne ilegalna, a njemu i njegovim korporativnim pajdašima ipak trebaju novi robovi.

A sta si ti ocekivao od USA predsjednika, da ce bit samostalan sa svojim idejama😁? Oni tamo su puno veci puppeti nego naši predsjednicki poltroni…tamo su pravi igraci🤣

stitrek Podržavam migrante iz mirnijih država koji žele uredno raditi i uklopiti se u našu kulturu, sve migrante sa nekim politicko-religijskim ideologijama ne mogu proci u Dalmaciji jer bi narod to brzo izravnao na ulici.

Takvi i dolaze, mirni i radišni za minimalac i zahvalni. Ne znam kome oni smetaju samo zato jer su tamnije kože. Takvima su draži domaći niškorist narkomani i huligani

Sterlok

Dok su Neplaci i Filipinci nema tu problema, to je raja koja je došla zaraditi i nisu ideoloski nametljivi, ovi divlji ne dolaze jer mi nemamo puno novaca a i znaju da njihova forsiranja ne prolaze ovdje kao u sve mekšoj-beskicmenoj Njemackoj ili npr. Švedskoj, skužit ce i oni brzo da im je migrantska politika bila promaja zadnjih 10-15 godina, problem je sta puno slušaju Amere.

Sisači socijalnih davanja ne trebaju nikome, bez obzira na nacionalnost. Parazit je parazit.

Sterlok

Da, ali skužit ce Švabo i Šved brzo to, a možda i ne skuže jer su premekani postali uz nametnutu USA politiku…

Mađarska i Poljska koliko toliko imaju svoje stavove oko migranata i trebali bi se držati svoje filozofije bez obzira na pritisak EU/USA, a zasto Švica nema te probleme🏦😁

Oni nek rade kak im paše, ne živim tamo niti budem.

uf a bas sam imao osjecaj da se svi slazemo u zadnje vrijeme 😄

Sterlok Ispričavam se za uvrede jučer, ružno od mene…

Još jednom i stitreku i tebi, ima i Izrael radnike za poslove koje nitko domaći. U Hrvatskoj i općenito Europi je druga stvar. Rast BDP-a na imigranatski pogon + pad stanovništva = ekspresna zamjena stanovništva bez obzira bili oni iz Ukrajine, Nepala ili Argentine. Šta će nam takva fantomska hrvatska država, najbolje da je ugasimo.

Genesis SDP je bio 2x na vlasti, da su valjali ostali bi i dalje

Dva puta po jedan mandat. Oba puta nakon dva mandata HDZove devastacije i pelješenja. I svaki put su morali čekat da kap prelije čašu da bi mogli napraviti išta u ovoj duboko izmanipuliranoj zemlji gdje se ljude uvjerilo da je bolje da ih kradu njihovi, a ne srbi, a istina je da biraju da ih kradu njihovi umjesto da ih ne krade nitko.

Po tvojoj logici, ako staying power pokazuje što valja, HDZ je jedino ono kaj valja.

Ne mogu vjerovat kaj ću još pročitat ovih dana.