stitrek Podržavam migrante iz mirnijih država koji žele uredno raditi i uklopiti se u našu kulturu, sve migrante sa nekim politicko-religijskim ideologijama ne mogu proci u Dalmaciji jer bi narod to brzo izravnao na ulici.

Takvi i dolaze, mirni i radišni za minimalac i zahvalni. Ne znam kome oni smetaju samo zato jer su tamnije kože. Takvima su draži domaći niškorist narkomani i huligani

Sterlok

Dok su Neplaci i Filipinci nema tu problema, to je raja koja je došla zaraditi i nisu ideoloski nametljivi, ovi divlji ne dolaze jer mi nemamo puno novaca a i znaju da njihova forsiranja ne prolaze ovdje kao u sve mekšoj-beskicmenoj Njemackoj ili npr. Švedskoj, skužit ce i oni brzo da im je migrantska politika bila promaja zadnjih 10-15 godina, problem je sta puno slušaju Amere.

Sisači socijalnih davanja ne trebaju nikome, bez obzira na nacionalnost. Parazit je parazit.

Sterlok

Da, ali skužit ce Švabo i Šved brzo to, a možda i ne skuže jer su premekani postali uz nametnutu USA politiku…

Mađarska i Poljska koliko toliko imaju svoje stavove oko migranata i trebali bi se držati svoje filozofije bez obzira na pritisak EU/USA, a zasto Švica nema te probleme🏦😁

Oni nek rade kak im paše, ne živim tamo niti budem.

uf a bas sam imao osjecaj da se svi slazemo u zadnje vrijeme 😄

Sterlok Ispričavam se za uvrede jučer, ružno od mene…

Još jednom i stitreku i tebi, ima i Izrael radnike za poslove koje nitko domaći. U Hrvatskoj i općenito Europi je druga stvar. Rast BDP-a na imigranatski pogon + pad stanovništva = ekspresna zamjena stanovništva bez obzira bili oni iz Ukrajine, Nepala ili Argentine. Šta će nam takva fantomska hrvatska država, najbolje da je ugasimo.

Genesis SDP je bio 2x na vlasti, da su valjali ostali bi i dalje

Dva puta po jedan mandat. Oba puta nakon dva mandata HDZove devastacije i pelješenja. I svaki put su morali čekat da kap prelije čašu da bi mogli napraviti išta u ovoj duboko izmanipuliranoj zemlji gdje se ljude uvjerilo da je bolje da ih kradu njihovi, a ne srbi, a istina je da biraju da ih kradu njihovi umjesto da ih ne krade nitko.

Po tvojoj logici, ako staying power pokazuje što valja, HDZ je jedino ono kaj valja.

Ne mogu vjerovat kaj ću još pročitat ovih dana.

Glasam za Personu 3, FF Rebirth me se nije dojmio.

Heat Zašto si toliko opterećen demografijom? Učestale seobe naroda se događaju još od srednjeg vijeka, pa tako i za nas koji u tom smislu i nismo domicilno stanovništvo, lol. Ono, ako smo nesposobno prosperirati i održavati natalitet, neka nas zamijeni tko god može.

U usporedbi s ostatkom svijeta uopće ne stojimo tako loše, neka smo sredina i to je generalno sasvim ok. Tko želi bolje, otvorena su mu vrata ostatka EU i svijeta.

Uostalom, pad nataliteta nije simptom Hrvatske i vlasti HDZ-a već čitavog zapadnog svijeta i generacija koje u prvi plan stavljaju obrazovanje, jednakopravnost spolova ali i osobno zadovoljstvo i hedonizam, da se ne lažemo. Zato je i brak pao u drugi plan i djeca se rađaju sve kasnije. Naravno da je to dijelom vezano i uz ekonomiju i standard, ali stvar je kompleksnija nego se želi prikazati, što je postala i floskula nezadovoljnih (pogotovo oporbe) kako je sve loše rezultat manjka državnog intervencionizma. Nije.

Heat tak je kak je, ili će popucale zgrade biti popravljene uz strane radnike ili će mo mi sami krenuti raditi građevinu šest dana u tjednu za 800 eura mjesečno.

Kaj se tiče države po meni je bolja od drugih, u biti ne bi živio nigdje drugdje. Taman se radi a da rad nije smisao života, taman se ima da se može raspravljati o politici i svim ostalim temama…3.9 miliona selektora, i taman se živi u dobroj klimi i još uvijek čistoj prirodi…i šuma, i ravnice i mora. Da li će mi prvi susjed biti Tajlanđanin ili ko ovi sad "domaći" buzdovani kaj mi parkiraju BMW pa ne mogu autom iz svog dvorišta, jer su bahati i nekulturni ko i svi Balkanci….radije onda biram Tajlanđane.

Genesis ovako nedjeljom kad su bili izbori vise manje svi si isla glasat nakon mise ili rucka…

Jesu jesu, svi su išli… izlaznosti su bile katastrofa, što i jest jedan od razloga zašto se HDZ toliko održao na vlasti.

Genesis SDP je bio 2x na vlasti, da su valjali ostali bi i dalje

Woodie je već odgovoril i slažem se, al mene još i dodatno nervira kad se sve više forsira stav "svi su oni isti, svi će krasti".

Možda su isti, možda nisu. Možda su "ovi drugi" nesposobni, al mislim da nakon ove lopovske gramzljive gamadi koja nam je previše puta doslovno pljuvala u facu u hrpi odluka treba dat priliku bilo kom drugom.

Dal će to bit Milanović i SDP, dal Kolakušić sa svojima, ne znam. Dal će i oni nastavit krasti, dal će nam bit lošije nego pod hdz-om, ne znam nit ja nit itko od vas. Smatram da teško mogu biti gori od ovih i mislim smo stvarno jadna hrpa idiota ako se opet izabere hdz.

Ja bi izašao na glasanje i glasao kad bi neka od stranaka imala program smanjenja sabora za pola, ukidanje povlaštenih mirovina, savjetnici isključivo volonteri, normativ za dolazak u sabornicu, rezanje za pola državnog aparata., od broja zaposlenih, vijećnika, gradonačelnika, zamjenika i zamjenika zamjenika i njihovih tajnica i službenih vozila.

Kad netko bude imao takav program ja glasam, do tada nedam nikome legitimitet.

To je od Plenkija kobasa koji svašta stavlja na repertoar polica. Peđa zna nešto više o tome pa počujmo ga!

Sterlok

Glasaj za nekog turbo-underdoga ili prekrizi svoj glas, ako se ne glasa i ako tako nastave nove generacije, nece bit nekih promjena.

Ovo iznad je bilo sa gledista uzornog građanina, ovo ne važi za cyber-digitalne nomade🤖🤣

TITANXIS

Smanjiti sabornicima place za 50% i umanjiti sve povlastice pa ces vidit kako se žohari razbižaju, radili bi samo oni školovani koji trebaju da rade.

Vlada je tu da služi narodu i ako izbori su tu zbog toga da mi biramo sa kim ćemo plesat onda tako treba biti.

Sve je nekako obratno da narod služi političarima

TITANXIS

Narod spava, zato miševi kolo vode i paze da raja nije gladna, jer ako raja ogladni onda je fešta…

Tuhy i dalje pokusavam shvatit kako ce usred tjedna bit veca izlaznost nego nedjeljom….

ovi drugi su bili nesposobni jer se nisu stigli organizirat il educirat kako krasti zato su i bili nesposobni dok je Racan bio na vlasti pa su prodali 13 tona zlata za kikiriki