Heat Samo bacaš bezve kvotove. ne pomažu ičemu. Ae jebiga, možda sam ja lud i zalužili smo da nas priroda likvidira je se dovoljno ne razmonožavamo.

Kad lgbt skup drži natpise "queers for palestine" koji ih bacaju sa zgrada, možda je to božja poruka da odjebemo ovakvi nenormalni.

Sve tri prethodne slike koje sam postao objašnjavaju taj civilizacijski kupus, imas element prirodnog procesa, ljudi i kontrole…sve se reflektira na trenutno stanje. Bit ce bolje, ne posustaj i manje prati žutilo od medija😁👍

stitrek

Uspio si ih smiriti. Izgleda da su ošli ajčiti a ja pokušavao to sranje od prepiranja odvesti na druge teme, jebeš politiku.

stitrek Sorry, ne znam ja ništa. Moj rasizam je kriv što izbijaju svi međuetnički sukobi u Africi i Aziji, zamisli kakav mir bi bio bez ku klux klana tamo.

Tu takve svađe da nisam siguran jel se zajebavate il ste ozbiljni, Titan gasi vatru, a predsjednik nam je najveći političar od Stjepana Radića.

Jebo me pas ak sruše HDZ sami Meštrović će ustat iz groba i napravit mu spomenik.

Ma ja sam sad svakakvih sranja napisao, ali ostajem pri istome. Ne trebaju nam nikakvi migratni i nek se uruši država pa makar nas ostalo samo 100,000. a bolje i nula nego ovakva bijedna zamijena stanovništa, ovo je sramota za svaku državu.

Heat Sorry, ne znam ja ništa. Moj rasizam je kriv što izbijaju svi međuetnički sukobi u Africi i Aziji, zamisli kakav mir bi bio bez ku klux klana tamo.

U Dalmaciji nema i ne može biti problema sa emigrantima, narod/rulja to dovede u red prije nego dođe policija, o njihovom utjecaju na kulturu isto nema šanse…preseli se u Dalmaciju i sve ce ti bit livada/otvoreno more🤣

Nisu problem Filipinci i Nepalci - dobri, dragi i vrijedni ljudi i radnici, problem su Arapi kojima je cilj (kao što piše u Kuranu) “neprijatelje”nadvladati potomstvom. Naša ekonomija se (zbog šugavog HDZ-a radi kojeg je stotine tisuća ljude emigriralo) neće razvijati bez imigranata, ali treba izbjegavati dovođenje Arapa pod svaku cijenu. Sreća je što su većina njih koji dolaze u Europu muškarci pa se neće razmnožavati u tolikom broju.

stitrek tu po ZG rade na ispucalim bolnicama, kompleks šalata, petrova građevina za minimalac, ili bicikliraju za glovo. Poslove koje Katarina ne želi raditi a netko ih mora obaviti, a kad bu sutra trebala u jednu od tih bolnica nebu joj mrsko koristiti obnovljene zgrade.

Za desetak godina bijeloj uzvišenoj rasi posrane guzice će prati filipinke i nepalke jer njegovateljica za ovu cijenu rada sigurno neće biti ..ili će uzvišena rasa plaćati domove više od 1000 eura mj. koliko sad koštaju

Ja ne mogu opisati koliko mi je drago da je Zoky napravio ovo kaj je napravio. Svaka čast. Genijalan potez.

citam po Linkedinu pametnjakovice kako su presretni jer su izbori u srijedu te kako ce "plavi" busevi bit sprijeceni da dodju glasati….fasciniran sam koliko je ljudi uvjereno da njima dijaspora odlucuje buducnost HR,a ne pitaju se zasto im susjed nije otisao glasati koji zivi u HR….

Genesis

Dijaspora nema puno mandata u saboru, ali ima moć prevagnuti na izborima, kao što je redovito prevagnula za HDZ.

I to kaj je ljudima problem dijaspora ne znači da im nije problem kaj susjed ne glasa.

Kakav je to whataboutism? Ak se požališ na nešto, ne znači da si ok sa svime s čime se nisi požalio u tom momentu jer nije ni tema.

Izborni praznik u srijedu će najvjerojatnije značiti i povećanu izlaznost tako da nema ni potrebe se oko izlaznosti žaliti.

Uvijek se sjetim ove epizode kad se priča o migrantima:

Heat uvaliti velikobošnjačku foru

Nije fora brate, već ti mi nisi definisan nikako.

Smetaju ti nacionalni pripadnici Gane koji dolaze u RH da rade i privređuju za svoju porodicu, a ne smetaju ti nacionalni pripadnici Bejha koji prelaze granice da glasaju u državi koja nema veze s njima.

Od ovih prvih imaš ekonomske koristi, od ovih drugih ama baš nikakve, a vodiš se nacionalnim pitanjima.

Jesi li ti siguran da se takvim stavom možeš nazvati dobrim patriotom svoje države?

Jeste li primjetili već neko vrijeme na browserima, možda ne svima ali kad kliknete na prazno bijelo ili samo prazno polje tada se pojavi velika vertikalna crta koja blinka kao da želite nešto početi pisati . To se pojavljuje svuda. Nekako je to stiglo sa implementacijom AI asistenata ili sasvim slučajno se potrefilo.

Evo uspio sam je skrinšotati jer blinka pa teško je polovit. Kod gugl logotipa.