Sterlok Nosio si tada, sad si nepritalj kao i HDZ, SDP, Možemo i ostala proimigrantska žgadija.

Sterlok Nema ti pomoći. Ajd Srbi su sa 30% stanovništa osvojili 72% BiH dok su jedini imali kvalitetno oružje, možda će tako i budući Hrvati u sljedećoj nakaradi od RH države kad izbije građanski rat.

Sterlok Neću ja, bit ću star, ali branit će nas tvoji unuci kad Hrvati budu 30% stanovništa u ovoj državi jer je tebi trebala cesta do gejmpasa.

Heat nadam se da radiš puno djece kako bi napunio državu pravim hrvatima.

Sve je to samo prirodni proces, bit ce dobro kad tad🤣

Sterlok Milijun novih rasista, bit će ti teško, u glavi jel, fizički si siguran, za razliku od prosječnog multikultistana.

Evo vam barba Jung da se smirite vas dvojica za laku noc😴

stitrek Samo bacaš bezveze kvotove, ne pomažu ičemu. Ae jebiga, možda sam ja lud i zalužili smo da nas priroda likvidira je se dovoljno ne razmonožavamo.

Kad lgbt skup drži natpise "queers for palestine" koji ih bacaju sa zgrada, možda je to božja poruka da odjebemo ovakvi nenormalni.

Heat Samo bacaš bezve kvotove. ne pomažu ičemu. Ae jebiga, možda sam ja lud i zalužili smo da nas priroda likvidira je se dovoljno ne razmonožavamo.

Kad lgbt skup drži natpise "queers for palestine" koji ih bacaju sa zgrada, možda je to božja poruka da odjebemo ovakvi nenormalni.

Sve tri prethodne slike koje sam postao objašnjavaju taj civilizacijski kupus, imas element prirodnog procesa, ljudi i kontrole…sve se reflektira na trenutno stanje. Bit ce bolje, ne posustaj i manje prati žutilo od medija😁👍

stitrek

Uspio si ih smiriti. Izgleda da su ošli ajčiti a ja pokušavao to sranje od prepiranja odvesti na druge teme, jebeš politiku.

stitrek Sorry, ne znam ja ništa. Moj rasizam je kriv što izbijaju svi međuetnički sukobi u Africi i Aziji, zamisli kakav mir bi bio bez ku klux klana tamo.

Tu takve svađe da nisam siguran jel se zajebavate il ste ozbiljni, Titan gasi vatru, a predsjednik nam je najveći političar od Stjepana Radića.

Jebo me pas ak sruše HDZ sami Meštrović će ustat iz groba i napravit mu spomenik.

Ma ja sam sad svakakvih sranja napisao, ali ostajem pri istome. Ne trebaju nam nikakvi migratni i nek se uruši država pa makar nas ostalo samo 100,000. a bolje i nula nego ovakva bijedna zamijena stanovništa, ovo je sramota za svaku državu.

Heat Sorry, ne znam ja ništa. Moj rasizam je kriv što izbijaju svi međuetnički sukobi u Africi i Aziji, zamisli kakav mir bi bio bez ku klux klana tamo.

U Dalmaciji nema i ne može biti problema sa emigrantima, narod/rulja to dovede u red prije nego dođe policija, o njihovom utjecaju na kulturu isto nema šanse…preseli se u Dalmaciju i sve ce ti bit livada/otvoreno more🤣