revo Pa naravno da ti se nece dogodit. Pitanje je cemu to stavljat onda uopce u igru. Ljudima ocito ide na zivce i takve igre im idu na crnu listu.

Iz istog razloga jer su šezdesetih stavili crnu Uhuru na zapovjedni dio broda…

"When Nichols considered quitting the show in the late 1960s, she was told someone wanted to meet her, claiming to be her biggest fan. By her account the fan was Martin Luther King Jr., who convinced her not to leave the show by stating: "You cannot do that. ... For the first time, we are being seen the world over as we should be seen."[21]"^

Sterlok

Ti izjednačavaš crnce protiv kojih se vršio sustavni rasizam u više djelova svijeta i osobe koje nisu psihički u redu i traže od svih ostalih da se priključe kolektivnom ludilu prijeteći socijalnim ubojstvom?

Sterlok Isto tak ni ja nikome ne kažem dobar dan, ja sam Tibor

Pa nitko na ovom svitu to nece napraviti jer ako se stvarno zoveš Tibor to sakrivaš a ne ideš javno govoriti.

Prije bi reka da san gay trans them they nego da se zoven Tibor

Heat

Burky nabavio 50 komada Dustborna na prevaru pa pokušava flipat.

Sterlok stasala je vjeronauk škola generacija

Znaš da sam i ja ovo pomislio. Ovoliko nazadnih stavova na jednom mjestu u 21. stoljeću je moralo doći od nekud.
      Kao da čitam chat crkvenog kluba obožavatelja Trumpa iz najgore vukojebine u Americi.

Ček, kad smo kod toga, postoji li topic na forumu o nametanju vjeronauka u školama i topic za klečavce?

somethingwrong Ček, kad smo kod toga, postoji li topic na forumu o nametanju vjeronauka u školama i topic za klečavce?

ne bogohuli, strela bu te strefila, odma u međugorje da si kupio dva pečena odojka i milodar u crkvu.

wooddiebone Ti izjednačavaš crnce protiv kojih se vršio sustavni rasizam u više djelova svijeta i osobe koje nisu psihički u redu i traže od svih ostalih da se priključe kolektivnom ludilu prijeteći socijalnim ubojstvom?

Da, izjednačavam ih i ja, jer ne tako davno bilo je "znanstvenika" koji su "dokazivali" da su ne-bijele rase inferiorne. Da žene ne smiju glasati jer su emocionalne i imaju manji mozak.
        Da su ne hetero ljudi isto bolesni i da se trebaju liječiti
        Neki to govore i dan danas. (ups)

Zamisli da tebe netko tako proglasi poremećenim iz nekog razloga,i iz čiste "empatije" te ide liječiti. Not fun anymore, ha?

Što se tiče pritiska mase i tzv. Mob mentality, slažem se. Misli što hoćeš. Igraj što hoćeš. Dok nasiljem ne diraš druge ljude ili ne pozivaš na nasilje, sve što kažeš imaš pravo reći.

To govore liberali a desničari ne žele u vojsku 😀

Genesis

Danas si "fob" za sve što nije tvoj cup of tea. Baš gledam po YT i TikToku neke recenzije i preporuke parfema i lik govori kako je odlučio ne biti *insert miris*fob i probati taj miris. Instantno mi je prekopizdio video i preskočio sam ga i zapitao se od kad je nešto što nije po vlastitom ukusu postalo fobija. Ne sviđa ti se badem? Bademofob. Ne sviđa ti se crvena boja? Crvenofob.

Ne, nešto što mi se ne sviđa i nemam pozitivan stav na temu ne znači da imam fobiju i da se toga bojim a to je danas postalo razbacivanje pojmom i pucanje na nekakvu savjest i impliciranje gnušanja i mržnje na nešto s čime se jednostavno ne slažeš.

Deadwalker gle, ne treba sve u zivotu analize i studije. Kada mi hrpa bolesnika laje i mijauce na ulici, ne treba mi doktorat da posaljem u vrazju mater i kazem ustanovama da pocnu puniti kapacitete. Mislim o cemu raspravljamo…

They, them, kurac palac,,sve je stavljeno u isti kos.

somethingwrong

Gle, ok, razumijem stav, ali previše sam upoznat sa znanstvenom zajednicom i načinom kako funkcionira da bi ga djelio s tobom.

Tada su ti "znanstvenici" koji su pisali o inferiornim ne-bijelim rasama, inače poznato kao eugenika, bili šarlatani sa agendom.

Danas su to "znanstvenici" koji tvrde da puberty blockersi nemaju nikakvog negativnog utjecaja na razvoj djeteta jer kad djete makneš s njih, pubertet se normalno nastavlja.

Možda najbolje da se prisjetimo događaja ranije ove godine kad je otkriveno da je preko 10 000 lažnih i falsificiranih znanstvenih radova uključujuči teme cijepiva, transseksualnosti, spolnog i reproduktovnog zdravlja, covida i tone ljekova koje su financirale korporacije, raznorazne udruge, strane vlade sa motivom destabilizacije… moralo biti povučeno i demantirano iz časopisa u kojima su objavljeni.

Imam više znanstvenika u obitelji, imam ih više i u užem i širem krugu ljudi s kojima se družim i svi su liberalni, progresivni i iznimno inteligentni ljudi.

Svi se slažu oko trans problematike po dvije točke:

1. neosporivo se radi o mentalnom poremećaju u svakom obliku u kojem je do sad primjećen

2. manje od 1% osoba koje se predstavljaju kao trans osobe danas, nemaju rodnu disforiju nego su indoktrinirani rodnom ideologijom

somethingwrong Zamisli da tebe netko tako proglasi poremećenim iz nekog razloga,i iz čiste "empatije" te ide liječiti. Not fun anymore, ha?

Pa događa se upravo to sa body positivityem koji je isto dio ovog bolesnog trans i woke ludila. Ja sam pretila osoba i ljudi konstantno seru protiv toga. Baš stlvaki dan se sluša na radiju o tome.

Kaj bi ja sad trebao pridružit se body positivity brigadi i pravit se da debljina nije bolest nego je dio mog indetiteta i karaktera i da me sve na tu temu vrijeđa.

Ne. Debel sam i sam odgovaram za posljedice toga. Ne očekujem da ljudi oko mene korigiraju svoj jezik i zovu me punijim ili jačim da me ne bi povrijedili.

Da to radim rekao bi mi da sam lud i da moram na terapiju.

wooddiebone vidiš, iz ovog posta je napokon očito da pričamo o dvije potpuno različite stvari.
            Iz tvog i još nekih postova se stalno da pročitati da vama netko nešto "gura", nešto "nameće", hoće vas "uvjeriti" u nešto.

Uzevši u obzir da je ovaj dio rasprave krenuo sa trans gender opcijama u Dragons Age character creatoru, tvoje reakcije su pretjerane i ideš dosta daleko u kvalifikacijama takvih osoba kao poremećenih, bolesnih i slično.

Ajmo reći da si u pravu samo na tren i samo u tom segmentu. Je li to genetska bolest? Koliko sam ja upoznat, mentalni poremećaji takve vrste sigurno nisu posljedica virusa ili fizičkih, kemijskih oštećenja mozga.
            Postoje li psihičke bolesti koje su izazvane bez fizičke ili kemijske promjene mozga? Koje su izazvane interakcijama s okolinom, riječima, weltschmerzom, propagandom?
            Je li to pokušavaš reći, da je to neki woke mind "virus"? I čime bi ti to liječio?
            Recimo, po tvom mišljenju, gdje je ta granica između odluke o vlastitom životu i tijelu, osobnom uvjerenju, kulturnoj pripadnosti i poremećaja, tj. bolesti?

Rekoh, da uzmemo to o čemu pričaš potpuno ozbiljno i dalje nije jasno šta je od svega toga woke i tko tebi bilo što nameće.
            Što je tvoje rješenje?
            Zabraniti da se te opcije stavljaju u igre?
            Liječiti one koji misle drukčije da im ne padne stavljati takve stvari u igre, na youtube, twitter i sl.?

Ja shvaćam i meni ide na živce maksimalno izvrtanje stvarnosti, šminkanje istine po dnevnoj, političkoj i osobnoj potrebi. Kraljevstvo eufemizama.
            U engleskom jeziku postoji preko 110 sinonima za deception i self-deception, tako da sve ovo meni osobno nije ništa drukčije od dnevne rasprave među amerikancima je li besplatno zdravstvo komunizam i je li oporezivanje milijardera štetno za radnike u McDonaldsu.

Znači ako, ponavljam ako je netko bolestan nema pravo participirati u masovnoj kulturi…samo je savršenima, lijepima i zdravima omogućen pristup.