somethingwrong
Gle, ok, razumijem stav, ali previÅ”e sam upoznat sa znanstvenom zajednicom i naÄinom kako funkcionira da bi ga djelio s tobom.
Tada su ti "znanstvenici" koji su pisali o inferiornim ne-bijelim rasama, inaÄe poznato kao eugenika, bili Å”arlatani sa agendom.
Danas su to "znanstvenici" koji tvrde da puberty blockersi nemaju nikakvog negativnog utjecaja na razvoj djeteta jer kad djete makneÅ” s njih, pubertet se normalno nastavlja.
Možda najbolje da se prisjetimo dogaÄaja ranije ove godine kad je otkriveno da je preko 10 000 lažnih i falsificiranih znanstvenih radova ukljuÄujuÄi teme cijepiva, transseksualnosti, spolnog i reproduktovnog zdravlja, covida i tone ljekova koje su financirale korporacije, raznorazne udruge, strane vlade sa motivom destabilizacijeā¦ moralo biti povuÄeno i demantirano iz Äasopisa u kojima su objavljeni.
Imam viŔe znanstvenika u obitelji, imam ih viŔe i u užem i Ŕirem krugu ljudi s kojima se družim i svi su liberalni, progresivni i iznimno inteligentni ljudi.
Svi se slažu oko trans problematike po dvije toÄke:
neosporivo se radi o mentalnom poremeÄaju u svakom obliku u kojem je do sad primjeÄen
manje od 1% osoba koje se predstavljaju kao trans osobe danas, nemaju rodnu disforiju nego su indoktrinirani rodnom ideologijom
somethingwrong Zamisli da tebe netko tako proglasi poremeÄenim iz nekog razloga,i iz Äiste "empatije" te ide lijeÄiti. Not fun anymore, ha?
Pa dogaÄa se upravo to sa body positivityem koji je isto dio ovog bolesnog trans i woke ludila. Ja sam pretila osoba i ljudi konstantno seru protiv toga. BaÅ” stlvaki dan se sluÅ”a na radiju o tome.
Kaj bi ja sad trebao pridružit se body positivity brigadi i pravit se da debljina nije bolest nego je dio mog indetiteta i karaktera i da me sve na tu temu vrijeÄa.
Ne. Debel sam i sam odgovaram za posljedice toga. Ne oÄekujem da ljudi oko mene korigiraju svoj jezik i zovu me punijim ili jaÄim da me ne bi povrijedili.
Da to radim rekao bi mi da sam lud i da moram na terapiju.