Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
Vidin da ovaj Šitek ili kako se vec zove i dalje gura Dustborn igru koju nije igra nitko niti ce je itko ikad odigrati.
- Uređivano
Sterlok Bolje da je to igrao nego se hranio sa sweet bay, zamjenom stanovništva i Trumpom koji ozbiljno pitao da li se može dezinficijens popiti i tak spriječiti koronu.
Kaj ne radi Stitrek oboje
Meni ne moraš reć no homo
Ček malo, nema me 5 mjeseci na forumu i Stitrek se transao iz lika kome je Spiderman2 previše woke u obožavatelja Dustbornea? (Trigerreddddd!)
wooddiebone Najbolji primjeri su ti upravo Asmon ili npr. Joe Rogan…
This aged like milk
je je zato se u kavezu ispričavao dok ga je silovao Khabib
- Uređivano
somethingwrong This aged like milk
U kojem smislu?
Kakve veze ima to kaj sam pisao sa njegovim banom?
wooddiebone Kakve veze ima to kaj sam pisao sa njegovim banom?
Zato kaj se išao ispričavati. Never apologize.
Cijela njegova mantra je bila da se njega ne može kanselati zato što on "doesn't give a fuck" . Turns out he did give a fuck.
Lik ima njuh za ubiranje love kreiranjem i krojenjem dnevnih drama na internetu, bez sumnje, ali stavovi su mu inkonzistentni, napravljeni za masovni engagement ili naški rečeno: fake.
Zajahao je na taj anti-woke, die Ubisoft, anti-dei train i glorificiranje Trumpizma, komentiranje svega i svačega i bilo je samo pitanje vremena kad će lupiti glupost zbog koje će biti bannan.
Da, vrlo vješto manipulira umjerenom, centrističkom publikom, s time da predstavlja široki spektar stavova, od desnih do vrlo lijevih i stvara široku publiku koja je spremna zažmiriti na oba oka kad izvali neku glupost, ali ako imalo bolje pogledaš svi ti stavovi su zapravo samo proizvod, merch, koji se prodaje na dnevnoj bazi.
- Uređivano
Ja pratim asmona puno prije nego je 99% ljudi koje zna za njega danas uopće znalo da postoji.
U krivu si i samo dokazuješ to kaj sam napisao.
I ne branim ga zbog gluposti o palestini koje je nasrao, branim ga jer je među rjetkim ljudima, ne online personama nego ljudima općenito koji nema zrno neautentičnosti u sebi.
Gluposti, da. Nepažnje, svakako. Ali fejkanja apsolutno nikako ne i to može tvrdit samo netko tko je cjelu njegovu online personu sveo na klipove izvučene iz konteksta.
Ja ga pratim od 2004 dok je još visio na ICQ i širio anti-bush propagandu. Dobar tip.
fensisuperstar i nazovem ga johnson ili jamal