Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
Meni ne moraš reć no homo
Ček malo, nema me 5 mjeseci na forumu i Stitrek se transao iz lika kome je Spiderman2 previše woke u obožavatelja Dustbornea? (Trigerreddddd!)
wooddiebone Najbolji primjeri su ti upravo Asmon ili npr. Joe Rogan…
This aged like milk
je je zato se u kavezu ispričavao dok ga je silovao Khabib
- Uređivano
somethingwrong This aged like milk
U kojem smislu?
Kakve veze ima to kaj sam pisao sa njegovim banom?
wooddiebone Kakve veze ima to kaj sam pisao sa njegovim banom?
Zato kaj se išao ispričavati. Never apologize.
Cijela njegova mantra je bila da se njega ne može kanselati zato što on "doesn't give a fuck" . Turns out he did give a fuck.
Lik ima njuh za ubiranje love kreiranjem i krojenjem dnevnih drama na internetu, bez sumnje, ali stavovi su mu inkonzistentni, napravljeni za masovni engagement ili naški rečeno: fake.
Zajahao je na taj anti-woke, die Ubisoft, anti-dei train i glorificiranje Trumpizma, komentiranje svega i svačega i bilo je samo pitanje vremena kad će lupiti glupost zbog koje će biti bannan.
Da, vrlo vješto manipulira umjerenom, centrističkom publikom, s time da predstavlja široki spektar stavova, od desnih do vrlo lijevih i stvara široku publiku koja je spremna zažmiriti na oba oka kad izvali neku glupost, ali ako imalo bolje pogledaš svi ti stavovi su zapravo samo proizvod, merch, koji se prodaje na dnevnoj bazi.
- Uređivano
Ja pratim asmona puno prije nego je 99% ljudi koje zna za njega danas uopće znalo da postoji.
U krivu si i samo dokazuješ to kaj sam napisao.
I ne branim ga zbog gluposti o palestini koje je nasrao, branim ga jer je među rjetkim ljudima, ne online personama nego ljudima općenito koji nema zrno neautentičnosti u sebi.
Gluposti, da. Nepažnje, svakako. Ali fejkanja apsolutno nikako ne i to može tvrdit samo netko tko je cjelu njegovu online personu sveo na klipove izvučene iz konteksta.
Ja ga pratim od 2004 dok je još visio na ICQ i širio anti-bush propagandu. Dobar tip.
fensisuperstar i nazovem ga johnson ili jamal
somethingwrong Ček malo, nema me 5 mjeseci na forumu i Stitrek se transao iz lika kome je Spiderman2 previše woke u obožavatelja Dustbornea? (Trigerreddddd!)
Imam previše godina da bi nešto danas nazvao woke, zato uvijek i pišem "woke" jer to je neka nova verzija izvedenice…Spiderman je meni puno više "woke" od Dustborn sa onim suvišnim zastavicama na kraju ulice (LGB i rijetki Intersex podržavam dugo godina a sve ostalo su novonastale iluzije).
Marry Jaw i Spiderboi dinamiku i kreštave dijaloge ne treba puno spominjati…moglo je to puno bolje kao kod starih Spiderman igara…a tvoja šala je bila ono aj kao ok, malo plitko, ali ajde može proci, bitno je da nisi za škakljanje kao prijašnji trojac
Sad je već preočito da trolaš.
Moj prethodni post je bio odgovor drugom clanu foruma, ako postoje kakve nejasnoce budite detaljniji oko svog upita, hvala
- Uređivano
stitrek
Da parafraziram Solid Snakea:
Woke has changed. It's no longer about gender, ideologies, or ethnicity. It's an endless series of square jaws, muscles and small tits on female mercenaries and machines. Woke- and its consumption of masculinity - has become a well-oiled lesbian machine.
Jedino mi nije jasno iz tvog posta jesi ti sad woke ili "woke" ?
Hihi
somethingwrong Jedino mi nije jasno iz tvog posta jesi ti sad woke ili "woke" ?
Hihi
Ja sam samo za kvalitetne elemente u umjetnosti, ukalupljeni trendovi (za ili protiv), nekakvo forsiranje i novi razni termini me ne interesiraju, zato i koristim navodnike na te termine.
Vecina suvremenih AAA igara ima nekakve forsirajuce elemente, neki manje neki više a neki potpuno suvišne (chest scars novi Dragon Age) ali ako su svi drugi elemnti dosta dobri ne treba zbog toga nešto deklarirati kao loša igra, npr. Spiderman, Life is Strange, Dustborn…imaju te neke elemente ali to su i dalje dosta dobre igre zbog esencijalnih elemenata.