wooddiebone Znaš na kaj mene ta igra podsjeća?

Na ono kad je Marvel neironično probao ubacit superheroje Snowflake i Safespace u svoj roster.

Nope, bez igranja ne možeš znati što stoji iza likova, svaki lik ima svoju pricu, protagonist u igri je zasluženo takav kakav je s obzirom na razne okolnosti koje je prošla, od odlaska iz skupine gdje je živjela do raznih ulicnih i fizickih poslova…

stitrek

Ma sve pet, također sam mišljenja da ne mogu dobiti pravi dojam o igri koju nisam igrao.

Ali mogu komentirati kako mi igra izgleda po viđenom, a pogledao sam nekoliko sati.

Izgleda kao da u EAov AI engine kao prompt upišeš sve tweetove prije Muskove akvizicije i tražiš ga da od njih napravi igru.

Može igra bit u svim aspektima na kvaliteti Red Dead Redemptiona 2, ali ako je tolko ekstremno ispolitizirana meni je odbojna, a očito i velikoj većini igrača.

Igra naravno nije na razini RDR2, mehanikama ne djeluje ni kao da je izašla na prethodne dvije generacije tako da je cijela stvar još apsurdnija.

Kužim da fokus nije na mehanikama i gameplayu nego na narativu, ali narativ je vrlo težak za probavit i likovi su jako iritantni.

Igra je out of place u svim aspektima. Kao da su ju trebali izdati prije 5 godina, možda bi se tada prodala bar ciljanoj publici.

Ovak imam dojam da su ciljali na outrage publicitet, ali ljude jednostavno više nije briga za takve priče.

wooddiebone Ma sve pet, također sam mišljenja da ne mogu dobiti pravi dojam o igri koju nisam igrao.

Kontradiktoran si😁, procitaj opet to citirano…

yakuza_stinger je promijenio naslov Sweet Baby... Jesus Christ almighty?.

Sterlok

Baš je zanimljivo kako sve te alpha male podcast izdrkotine nemaju ženu, ali niti jedan od njih. I traže "potancijalne" žene ekskluzivno na sugar daddy stranicama pa kukaju poslje 71938379 epizoda kako je svaka ženska sponzorska kurva sa tunelom od vagine.

To je ekvivalent kao da ja napravim podcast o tome kako je to imat kitu i jaja i kako se osjećam u vezi prostate.

A ovaj kriminalac je vidio da je kršćanstvo malo previše liberalno prema ženama, pa se okrenuo islamu jer… ma bolje ne. Bolje ne pobrat ću ban.

fensisuperstar ja kad napravim lika ili radim ženskog lika obučem ju kao najgoru kurabu

Točno tako se igraju RPGi. Svi koji rade drukčije su mi sumnjivi😂😂😂

oxi doslovce uvijek isti tip low lifea kojima je internet dao način kako doci do slave i love sa serijom outlandish hot takeova.

oxi jep, to je ona "zenama treba cvrsta ruka da ih kontrolise jer su evolucijski samo maternice sa nogama" ekipa.

A komentari na takve videe su ajme meni

Bolje da je to igrao nego se hranio sa sweet bay, zamjenom stanovništva i Trumpom koji ozbiljno pitao da li se može dezinficijens popiti i tak spriječiti koronu.

Nagrade

• 100 od stitrek
            Komentar: Sto za burek i jogurt😁

Brijac On je ta jedna osoba u svijetu koja je odigrala.

Poškaklji me i ti da se nasmijem🤪

Sterlok dobio si 100 za burek i jogurt🤣

Vidin da ovaj Šitek ili kako se vec zove i dalje gura Dustborn igru koju nije igra nitko niti ce je itko ikad odigrati.

Sterlok Bolje da je to igrao nego se hranio sa sweet bay, zamjenom stanovništva i Trumpom koji ozbiljno pitao da li se može dezinficijens popiti i tak spriječiti koronu.

Kaj ne radi Stitrek oboje 🤣

Ček malo, nema me 5 mjeseci na forumu i Stitrek se transao iz lika kome je Spiderman2 previše woke u obožavatelja Dustbornea? (Trigerreddddd!) 😂😂