S obzirom da u zadnje vrijeme nisam igral puno metroidvania,, meni je ovo bilo baš jako dobro.

Dlc je ultra jeftin, namjeraval sam ga već kupit i riješit, al nikak to ugurat u raspored.

foggy

Evo ti sve zadnje sto san igra

Rabel Transmute ok je ali nista vise od toga

Record of Lodoss War jako dobra i vidi se da joj je uzor Castelvanija SOTN

Afterimage odlicna i dosta dugo traje a bude jako snizena na akciji

The Last Faith top i jako podsjeca na Blaspehemous 2

Touhou Luna Night jako dobra i nije preduga

Blast Brigada odlicna i isto bude dosta snizena na akciji

Yohane the Parhelion Blaze in the Deepblue solidna nije ni duga

Ove zagonetke sa 2 dimenzije su cool, ali ove kad se mozes s L1 teleportirat gdje si ostavio sjenu… znaci Radjenov mind palace je wow, kakve zagonetke svaka jebena cast.

@foggy zaboravija san ti spomenuti Nine Sols koliki se piše jedna od najboljih igri i metroidvanija ali sve je na parry đir kao Sekiro sto mrzin zato je nisan nabavio. Ako voliš taj đir ova igra ce ti biti top

Miro veli kolega i Aeterna Noctis da probamo. Spomenuo je i ove tvoje. Imam fest za odigrat sad.

Jos nisam dobio jabl dump, hocu ga dobit dolje u pijesku? Najbolju mehaniku ostave za kraj jebem im lebac

foggy Aeterna Noctis

Nju san igrao kratko nekako mi nije legla.

foggy Jos nisam dobio jabl dump

A to se ne sican

Zato je Ender Mangolija cudo u pola sata i dupli skok i fast travel

foggy Aeterna Noctis je diskutabilno najbolja metroidvania ikad napravljena, ozbiljno, kompleksniju, kontrolabilnu, bolju nisam do sad igral, a odigral sam ih pun k.

Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

@DarkPunisher Javim dojmove za Nine Souls kad dodje na red.

Princa sam platinirao nocas, osim arta koji mi se nimalo nije svidio, igra kao igra gameplayem sabija, a zagonetke su stvarno next level na nekim dionicama. Sve sam bez ikakvog guideanca odradio i na Normal (onaj Artan ili kak se zove - sto ima challenge, ala koji fajt tezak). Igra je definitivno usrala motku s tim olaksavanjima ak vam pase - uzasna praksa i potpuno unistava car ove maestralne platformerske zabave koja je najbolja kad je teska. Sve je odmjereno i pomalo nekad nespretno, ali cisti skill na kraju dana, i jako sam zadovoljan. Imam prek 100% completiona, na kraju skuzio da ni ne treba sve 🙂

Evo recka i tude…

Prince of Persia: The Lost Crown | PS5 Pro

Meni je ovo bilo odlično, baš sam uživao. Neke stvari mogle su bolje, ali generalno divim se koliko mašte i efforta je otišlo u platformerske challenge. Po ničem originalna, ali opasno zabavna. Rado bih još, ali studio se raspao jer se nije prodalo dovoljno. Eto, toliko o tome.

Review:https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/prince-of-persia-the-lost-crown

Auu, je li to Ubisoftova igra? Šteta sto je nismo vise podržali iako nije gej, fejk i woke, pa su već rekli da ništa od nastavka. Šteta jbg, a bas old school naslov, a prodaja slaba. 🙁

I ja sam lani uživao u metroidvania Princu. Nadam se da će se predomsliti i napraviti nastavak jer je igra stvarno super.

Flipper Slabi smo, možda smo woke 😃

resident_evil Baš, ovo im je najbolje što su napravili in a long time, ak se mene pita.

foggy I za Last Faith cu citat dojmove s gustom, isto odlicna igra al Nine Sols mi je remek djelo.

Magnolia ide nakon Khazana meni 😃

foggy Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.

@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry

Miro Teza puno od Last Faitha i teza od Blasphemousa 2.

Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples. Vrh mi je ta igra, al ja volim parry pa jbg

DarkPunisher

A uf

Ma ima story mod di ce svatko igru zavrsiti ali mi se neda tako odigrati

Miro Zašto ti parry ne paše? Čudna je mehanika i u Princu sam je izbjegavao, ali morao se neke fajtove tako odigrati i drago mi je da jesam. Kad krenu iskre, pa counter, pa ovo pa ono. Gušt. Ima nešto u tome, samo treba mozak prebacit na drugu tipku i način igre.

DarkPunisher Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples.

Meni su takvi challengi najbolji dio igara. Kad doktoriraš fajt i uzmeš mu zadnji pedalj healtha, ajme 😃

foggy Miro Zašto ti parry ne paše?

A jednostavno to nikako nevolim

Zato mi je Sekiro najgora from igra.

Ako ne triba nikad u zivotu necu stisnuti parry u niti jednoj igri.

U Nine moras to je mehanika nemores se drugacije zastititi

Miro Pa gledaj na to isto kao na dodge, samo druga tipka 🙂