DEVELOPER: Ubisoft Montpelier
IZDAVAČ: Ubisoft
DATUM: 15. 1. 2024.
PLATFORME: Switch, PS4/6, XSX/S, PC

3 mjeseci kasnije

Prince of Persia 4K@120FPS-a na PS5 i XSX.

Piše all models…

Očito se zajebali pa bubnuli za Pro prije najave ili je trebalo pisati all modes.

• [deleted]

• Uređivano

pravednik sad kad postoje dvije verzije, fat i slim sigurno ima ljudi koji misle da imaju razlicite specifikacije.

Koje su sanse da ovo bude zapravo dobro?

Meni izgleda baš oke i igrivo.

[deleted]

Dati ce demo tako da ne tribaju nikakve recenzije za viditi jeli je za kupiti

Jel ovo neka greska ili se igra bolje vrti na PS4pro i XboxOne nego na series S?

[deleted]

Ako zanemarimo tehničku stranu koja je dno, gameplay izgleda skroz na mjestu. Vidjet ćemo kad izađe, za Switch idealno izgleda.

8 dana kasnije

Nisan ni skužio da je jucer vani za deluxe pa san danas uzeo ubi+

Sad odigran njega assassina i avatara pa san miran.

Sve to za 18eura

Prešao sam demo i super mi je. Drago mi je da se novi PoP fura na Metroidvaniu.

Igrao par sati i za sad igra ne odskace sa apsolutno nicime. Klasicna metroidvanija. Podrucja su za sad svaka ista i nemas nikakav osjecaj da si se maknuo negdi nadan se da ce se to prominuti. Zato je u dodan jedini novitet koji vidin za sad da slikas na mapi nesto za kasnije. Borba mi je nezanimljiva i losa jer ne osjecam neku tezinu lika i neprijatelja i udarca nekako mi lebde.

U dosta puta cak previse sam primjetio da skok nije bajan. U dosta slucajeva kad skocis princ napravi neku glupu animaciju pa se okrene i sljedeci skok bude nekako unazad…totalno retardirano.

Kako su lokacije skoro iste tako je i istrazivanje nezanimljivo a uz to do sad nisan nasa nista dobro sa tim istrazivanjem.

Jebiga zadnja metroidvanija mi je bila Blasphemous 2 i princ sa njom nemoze niti u istu recenicu.

Jos i sam graficki izgled igre je los od pozadina, likova do neprijatelja sa nicim nije poseban.

I opet se vracan na ono glavno ova igra kosta jebenih 50eura a po nicem to nezasluzuje.

Kupite kad bude jeben popust ili odigrajte preko ubi+

Miro Jebiga zadnja metroidvanija mi je bila Blasphemous 2 i princ sa njom nemoze niti u istu recenicu.

A igra je dobila devetke, a blašo osmice 🙂

foggy A igra je dobila devetke, a blašo osmice 🙂

Jebiga mislin da je to ono sto san pricao Blash1 je dosta ljudi drazi nego 2 i onda ide manja ocijena.

Princ je na pstrophies dobio 7/10 a tako negdi ga i ja vidin. Iskreno cudu me te velike ocijene koje je igra dobila bas cudu.

Jos jedan FF16 sindrom🤣🤣🤣🤣

Znači….valja igra kako je Renda i napisao u recenziji. 😃

Flipper Znači….valja igra kako je Renda i napisao u recenziji.

A slusaj imas box i jeftinu stranu za odigrati pa procijeniti.

Rendine recenzije nisu nesto sto uziman u obzir kad kupujem igru jer nikad za niti jednu igru nije reka da mu je losa a uz to je nahvalio i Forspoken i FF16 a zadnje i Atlas Fallen.

Imate demo imate recenzije imate i cijenu a uz to imate puno bolje metroidvanije ako ih niste odigrali koje su trenutno mozda i na akciji.

Miro forspoken je ok igra kak sam i napisal, a FF je odlican prvih 10-15 sati, dalje ide nizbrdo.

Ocekiva san sto duze igran da ce biti to bolja ali je nazalost suprotno.

Kao prvo kužim i dobre ocijene jer netko tko dugo nije igra meteoidvaniju ovo ce mu biti super netko tko prvi put igra metroidvaniju ovo ce mu biti super a netko tko igra non stop metroidvanije nazalost biti ce jako razocaran.

Dugo nisan igra igru koja ovako lose nagrađuje istrazivanje zavucena soba sa puno zagonetki da dodes do nje a nagrada je par kristala za razbiti a svaki vridi 20 ili kutija koja dade 200 ili kutija koja dade jos slika za slikati na mapi ako nesto odma nemozes skupiti.

Talismani su ocajni i ove sto iman na pocetku nisan niti minja znaci ti nemas nikakvu inicijativu zasto bi isa nesto istrazivati kad nema nagrade.

Nema ni dobrih moci sa kojima brze ides kroz mapu kad se kasnije vracas i to…ma reka bi moci su kriminal i neke koristi samo da bi otvorio vrata i vise nikad.

Jebeni dupli skok dobijes apsolutno prekasno pa mozda mi jos koju moc dade za laksi i brzi prolaz po mapi ali to ce sve biti prekasno jer kad je zavrsin obrisati cu je i zaboraviti a ne ici sve istraziti jer opwt ponavljan neman zasto nagrade su za kurac.

Skokovi su previse puta isli u krivo da bi reka slucajno je nije ful precizno kako bi tribalo biti.

Par puta san zaglavio u zidovima ali uspio bi izaci bez resetiranja igre. I imao san glitch sa hp-om krivo ga je pokazivalo.

10 dana kasnije
              • [deleted]

Evo ja poceo igrat, nakon 4 sata dojmovi su jako dobri, bit ce ovdje platina.

22 dana kasnije

Imam 5h i baš uživam.

Iako volim Metroidvania igre nije da sam ih prešao puno. Tako da nema zasićenja kod mene.

Sviđaju mi se lokacije, borba mi je dobra, boss borbe super, skakanje i istraživanje također.

Priča isto služi svrsi.