Miro Daj par naslova ostavi pa da si uzmem, bas mi se igra ovaj zanr. Ender mi je sljedeci. Prince mi je ok ali samo to, doslovno sve od zanra sto sam igrao mi je bilo bolje.

DarkPunisher I to je na listi. Probat cu svakako. Prvo princa zelim barem prec, pa cu vidit hocu na platinu jer ovi challengi me ubijaju, tko god da je radio hold move treba dobit lopatom po celu.

S obzirom da u zadnje vrijeme nisam igral puno metroidvania,, meni je ovo bilo baš jako dobro.

Dlc je ultra jeftin, namjeraval sam ga već kupit i riješit, al nikak to ugurat u raspored.

foggy

Evo ti sve zadnje sto san igra

Rabel Transmute ok je ali nista vise od toga

Record of Lodoss War jako dobra i vidi se da joj je uzor Castelvanija SOTN

Afterimage odlicna i dosta dugo traje a bude jako snizena na akciji

The Last Faith top i jako podsjeca na Blaspehemous 2

Touhou Luna Night jako dobra i nije preduga

Blast Brigada odlicna i isto bude dosta snizena na akciji

Yohane the Parhelion Blaze in the Deepblue solidna nije ni duga

Ove zagonetke sa 2 dimenzije su cool, ali ove kad se mozes s L1 teleportirat gdje si ostavio sjenu… znaci Radjenov mind palace je wow, kakve zagonetke svaka jebena cast.

@foggy zaboravija san ti spomenuti Nine Sols koliki se piše jedna od najboljih igri i metroidvanija ali sve je na parry đir kao Sekiro sto mrzin zato je nisan nabavio. Ako voliš taj đir ova igra ce ti biti top

Miro veli kolega i Aeterna Noctis da probamo. Spomenuo je i ove tvoje. Imam fest za odigrat sad.

Jos nisam dobio jabl dump, hocu ga dobit dolje u pijesku? Najbolju mehaniku ostave za kraj jebem im lebac

foggy Aeterna Noctis

Nju san igrao kratko nekako mi nije legla.

foggy Jos nisam dobio jabl dump

A to se ne sican

Zato je Ender Mangolija cudo u pola sata i dupli skok i fast travel

foggy Aeterna Noctis je diskutabilno najbolja metroidvania ikad napravljena, ozbiljno, kompleksniju, kontrolabilnu, bolju nisam do sad igral, a odigral sam ih pun k.

Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

@DarkPunisher Javim dojmove za Nine Souls kad dodje na red.

Princa sam platinirao nocas, osim arta koji mi se nimalo nije svidio, igra kao igra gameplayem sabija, a zagonetke su stvarno next level na nekim dionicama. Sve sam bez ikakvog guideanca odradio i na Normal (onaj Artan ili kak se zove - sto ima challenge, ala koji fajt tezak). Igra je definitivno usrala motku s tim olaksavanjima ak vam pase - uzasna praksa i potpuno unistava car ove maestralne platformerske zabave koja je najbolja kad je teska. Sve je odmjereno i pomalo nekad nespretno, ali cisti skill na kraju dana, i jako sam zadovoljan. Imam prek 100% completiona, na kraju skuzio da ni ne treba sve 🙂

Evo recka i tude…

Prince of Persia: The Lost Crown | PS5 Pro

Meni je ovo bilo odlično, baš sam uživao. Neke stvari mogle su bolje, ali generalno divim se koliko mašte i efforta je otišlo u platformerske challenge. Po ničem originalna, ali opasno zabavna. Rado bih još, ali studio se raspao jer se nije prodalo dovoljno. Eto, toliko o tome.

Review:https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/prince-of-persia-the-lost-crown

Auu, je li to Ubisoftova igra? Šteta sto je nismo vise podržali iako nije gej, fejk i woke, pa su već rekli da ništa od nastavka. Šteta jbg, a bas old school naslov, a prodaja slaba. 🙁

I ja sam lani uživao u metroidvania Princu. Nadam se da će se predomsliti i napraviti nastavak jer je igra stvarno super.

Flipper Slabi smo, možda smo woke 😃

resident_evil Baš, ovo im je najbolje što su napravili in a long time, ak se mene pita.

foggy I za Last Faith cu citat dojmove s gustom, isto odlicna igra al Nine Sols mi je remek djelo.

Magnolia ide nakon Khazana meni 😃

foggy Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.

@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry

Miro Teza puno od Last Faitha i teza od Blasphemousa 2.

Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples. Vrh mi je ta igra, al ja volim parry pa jbg

DarkPunisher

A uf

Ma ima story mod di ce svatko igru zavrsiti ali mi se neda tako odigrati

Miro Zašto ti parry ne paše? Čudna je mehanika i u Princu sam je izbjegavao, ali morao se neke fajtove tako odigrati i drago mi je da jesam. Kad krenu iskre, pa counter, pa ovo pa ono. Gušt. Ima nešto u tome, samo treba mozak prebacit na drugu tipku i način igre.

DarkPunisher Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples.

Meni su takvi challengi najbolji dio igara. Kad doktoriraš fajt i uzmeš mu zadnji pedalj healtha, ajme 😃

foggy Miro Zašto ti parry ne paše?

A jednostavno to nikako nevolim

Zato mi je Sekiro najgora from igra.

Ako ne triba nikad u zivotu necu stisnuti parry u niti jednoj igri.

U Nine moras to je mehanika nemores se drugacije zastititi

Miro Pa gledaj na to isto kao na dodge, samo druga tipka 🙂