Nisam imo pojam da DLC izlazi…sad slučajno naletio.
Igra mi je bila i više nego dobra, ovo će se nabavit.
Ako sam dobro vidio, cijena je 4,99 eura što je bagatela.
Nisam imo pojam da DLC izlazi…sad slučajno naletio.
Igra mi je bila i više nego dobra, ovo će se nabavit.
Ako sam dobro vidio, cijena je 4,99 eura što je bagatela.
Igram, negdje sam na pola. Odlicna igra, smeta me jedino art stil, uzasno mi je odbojan taj pastelasti art, i moderne frizure. Igra kao igra dobra stvarno, ali imam feeling da me malo combat zavlaci i kao da ne prima sve sto stisnem nego ostane na mjestu umjesto da se pomakne da nastavim combo.
Ovi challengi su majke ti mile teski, ali zabavni. Exploration li la, nadjem tajni put i na kraju 20 kristala. Aj dobro.
Definitivno super igra, no castlevania je ovaj zanr toliko utabala da ovakve igre nemaju sansu. Derem dalje pa cemo vidit.
Kupio, igrao neko vrijeme i nije to za mene.
Otišlo na oglas
foggy Nine Sols odigraj. Thank me later.
Meni je od metroidvania slijedece na repertoaru Ender Magnolia pa sam onda mislio Princa odgirat.
foggy Ovi challengi su majke ti mile teski, ali zabavni. Exploration li la, nadjem tajni put i na kraju 20 kristala.
To mi je najveci problem igre, ne cijeni tvoje vrime sve sto nađes je beskorisno pa je i sa time istraživanje loše.
Rjesis sve tesko nagrada nista.
U zadnjih godinu dana odigra san more metroidvanija i ova mi je u dnu ali mozda opet probam sad kad dadu na plusu igru
Miro Daj par naslova ostavi pa da si uzmem, bas mi se igra ovaj zanr. Ender mi je sljedeci. Prince mi je ok ali samo to, doslovno sve od zanra sto sam igrao mi je bilo bolje.
DarkPunisher I to je na listi. Probat cu svakako. Prvo princa zelim barem prec, pa cu vidit hocu na platinu jer ovi challengi me ubijaju, tko god da je radio hold move treba dobit lopatom po celu.
S obzirom da u zadnje vrijeme nisam igral puno metroidvania,, meni je ovo bilo baš jako dobro.
Dlc je ultra jeftin, namjeraval sam ga već kupit i riješit, al nikak to ugurat u raspored.
Evo ti sve zadnje sto san igra
Rabel Transmute ok je ali nista vise od toga
Record of Lodoss War jako dobra i vidi se da joj je uzor Castelvanija SOTN
Afterimage odlicna i dosta dugo traje a bude jako snizena na akciji
The Last Faith top i jako podsjeca na Blaspehemous 2
Touhou Luna Night jako dobra i nije preduga
Blast Brigada odlicna i isto bude dosta snizena na akciji
Yohane the Parhelion Blaze in the Deepblue solidna nije ni duga
Ove zagonetke sa 2 dimenzije su cool, ali ove kad se mozes s L1 teleportirat gdje si ostavio sjenu… znaci Radjenov mind palace je wow, kakve zagonetke svaka jebena cast.
Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.
@DarkPunisher Javim dojmove za Nine Souls kad dodje na red.
Princa sam platinirao nocas, osim arta koji mi se nimalo nije svidio, igra kao igra gameplayem sabija, a zagonetke su stvarno next level na nekim dionicama. Sve sam bez ikakvog guideanca odradio i na Normal (onaj Artan ili kak se zove - sto ima challenge, ala koji fajt tezak). Igra je definitivno usrala motku s tim olaksavanjima ak vam pase - uzasna praksa i potpuno unistava car ove maestralne platformerske zabave koja je najbolja kad je teska. Sve je odmjereno i pomalo nekad nespretno, ali cisti skill na kraju dana, i jako sam zadovoljan. Imam prek 100% completiona, na kraju skuzio da ni ne treba sve
Evo recka i tude…
Meni je ovo bilo odlično, baš sam uživao. Neke stvari mogle su bolje, ali generalno divim se koliko mašte i efforta je otišlo u platformerske challenge. Po ničem originalna, ali opasno zabavna. Rado bih još, ali studio se raspao jer se nije prodalo dovoljno. Eto, toliko o tome.
Auu, je li to Ubisoftova igra? Šteta sto je nismo vise podržali iako nije gej, fejk i woke, pa su već rekli da ništa od nastavka. Šteta jbg, a bas old school naslov, a prodaja slaba.
I ja sam lani uživao u metroidvania Princu. Nadam se da će se predomsliti i napraviti nastavak jer je igra stvarno super.
Flipper Slabi smo, možda smo woke
resident_evil Baš, ovo im je najbolje što su napravili in a long time, ak se mene pita.
foggy I za Last Faith cu citat dojmove s gustom, isto odlicna igra al Nine Sols mi je remek djelo.
Magnolia ide nakon Khazana meni
Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.
@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry