foggy Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.

@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry

Miro Teza puno od Last Faitha i teza od Blasphemousa 2.

Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples. Vrh mi je ta igra, al ja volim parry pa jbg

DarkPunisher

A uf

Ma ima story mod di ce svatko igru zavrsiti ali mi se neda tako odigrati

Miro Zašto ti parry ne paše? Čudna je mehanika i u Princu sam je izbjegavao, ali morao se neke fajtove tako odigrati i drago mi je da jesam. Kad krenu iskre, pa counter, pa ovo pa ono. Gušt. Ima nešto u tome, samo treba mozak prebacit na drugu tipku i način igre.

DarkPunisher Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples.

Meni su takvi challengi najbolji dio igara. Kad doktoriraš fajt i uzmeš mu zadnji pedalj healtha, ajme 😃

foggy Miro Zašto ti parry ne paše?

A jednostavno to nikako nevolim

Zato mi je Sekiro najgora from igra.

Ako ne triba nikad u zivotu necu stisnuti parry u niti jednoj igri.

U Nine moras to je mehanika nemores se drugacije zastititi

Miro Pa gledaj na to isto kao na dodge, samo druga tipka 🙂

Meni Ender nikak nije sjel, floaty kretanje i borba, so so platforming, dok s druge strane Nine Sols je perfektan, dok naucis parry nije tak tesko, osim pokojeg bosa, ali @foggy ne vjerujem da bude tebi to problem, stovise imam filling da ti bude jebena igra, Biomorph je isto odlicna metroidvania, odma ispod Ninea, bas jebenih igara ima u zanru, ali Aeterna je na vrhu.

I @foggy drago mi je da ti je Princ sjel, ja sam uzival svake sekunde.

renda Biomorph je isto odlicna metroidvania, odma ispod Ninea, bas jebenih igara ima u zanru, ali Aeterna je na vrhu.

Biomorph je na wishlisti i ceka sniženje isto kao i zadnja Momodora

A Aeterna mi se nikako nije svidila

Miro Momodora: Reverie Under the Moonlight mi nije sjela, ali ova nova mi se cini puno bolja u svemu.

renda

Ni mene prva ne vuce ali druga super izgleda

Još jedna metroidvanija za preporuku je Astalon

Miro yep, odlicna igra.

Skicni i Infernax, meni jedna od najboljih.

Polako jebote led pa imam ih sad 12 za odigrat 😃

Nine Souls je super, ide to. Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo.

foggy Nine Souls je super,

Lukavo zakamufliran soulslike iza imena Sols u podžanru metroidvanije. Ako mi nije istekao GP probacu sutra igricu.

foggy Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo.

Mislin da nemamo a sutra neman nista raditi na poslu pa cu otvoriti i dodati svakakve igre da imamo listu

Evo sinoc platinirao i na drugo igranje mi je puno bolja bila.

Jebiga sve je bolje kad igras na ps5 nego na boxu🤣🤣🤣🤣

Kupio dlc danas cu njega rjesiti

Odigra dlc

A ono odma mi se zgadija jer eto izgubimo moci ne sve ali one glavne izgubimo.

Kratko nije skupo pa ok ali da je nesto ekstra bogami nije

foggy double jumpom

A naravno da tu moc nemaš

Mislija san da ce ti dati sve kad zavrsis dlc ali ne u dlcu ne rade.

A Blasphemous 2 dadu dlc imas sve moci i dodali su nove…mrzin ovo kreni ispocetka

Miro Nema gore, skupljas 50h pa ti uzmu. Dodat da, tak se to radi, a ne micat.