Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.
@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry
Last i Magnolija su čudo a za Nine Solus cu pokleknuti morati i isto je zaigrati iako mrzin parry.
@DarkPunisher koliko je teška igra vuce me baš ali jeben ti parry
Miro Teza puno od Last Faitha i teza od Blasphemousa 2.
Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples. Vrh mi je ta igra, al ja volim parry pa jbg
Miro Zašto ti parry ne paše? Čudna je mehanika i u Princu sam je izbjegavao, ali morao se neke fajtove tako odigrati i drago mi je da jesam. Kad krenu iskre, pa counter, pa ovo pa ono. Gušt. Ima nešto u tome, samo treba mozak prebacit na drugu tipku i način igre.
DarkPunisher Zadnjeg bossa sam ucio sat i pol, al kad klikne…jao kakav ples.
Meni su takvi challengi najbolji dio igara. Kad doktoriraš fajt i uzmeš mu zadnji pedalj healtha, ajme
Meni Ender nikak nije sjel, floaty kretanje i borba, so so platforming, dok s druge strane Nine Sols je perfektan, dok naucis parry nije tak tesko, osim pokojeg bosa, ali @foggy ne vjerujem da bude tebi to problem, stovise imam filling da ti bude jebena igra, Biomorph je isto odlicna metroidvania, odma ispod Ninea, bas jebenih igara ima u zanru, ali Aeterna je na vrhu.
I @foggy drago mi je da ti je Princ sjel, ja sam uzival svake sekunde.
Polako jebote led pa imam ih sad 12 za odigrat
Nine Souls je super, ide to. Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo.
foggy Nine Souls je super,
Lukavo zakamufliran soulslike iza imena Sols u podžanru metroidvanije. Ako mi nije istekao GP probacu sutra igricu.
Evo sinoc platinirao i na drugo igranje mi je puno bolja bila.
Jebiga sve je bolje kad igras na ps5 nego na boxu
Kupio dlc danas cu njega rjesiti
Odigra dlc
A ono odma mi se zgadija jer eto izgubimo moci ne sve ali one glavne izgubimo.
Kratko nije skupo pa ok ali da je nesto ekstra bogami nije