DEVELOPER: Ubisoft Montpelier
IZDAVAČ: Ubisoft
DATUM: 15. 1. 2024.
PLATFORME: Switch, PS4/6, XSX/S, PC

3 mjeseci kasnije

Prince of Persia 4K@120FPS-a na PS5 i XSX.

Piše all models…

Očito se zajebali pa bubnuli za Pro prije najave ili je trebalo pisati all modes.

• [deleted]

• Uređivano

pravednik sad kad postoje dvije verzije, fat i slim sigurno ima ljudi koji misle da imaju razlicite specifikacije.

Koje su sanse da ovo bude zapravo dobro?

Meni izgleda baš oke i igrivo.

[deleted]

Dati ce demo tako da ne tribaju nikakve recenzije za viditi jeli je za kupiti

Jel ovo neka greska ili se igra bolje vrti na PS4pro i XboxOne nego na series S?

[deleted]

Ako zanemarimo tehničku stranu koja je dno, gameplay izgleda skroz na mjestu. Vidjet ćemo kad izađe, za Switch idealno izgleda.

8 dana kasnije

Nisan ni skužio da je jucer vani za deluxe pa san danas uzeo ubi+

Sad odigran njega assassina i avatara pa san miran.

Sve to za 18eura

Prešao sam demo i super mi je. Drago mi je da se novi PoP fura na Metroidvaniu.

Igrao par sati i za sad igra ne odskace sa apsolutno nicime. Klasicna metroidvanija. Podrucja su za sad svaka ista i nemas nikakav osjecaj da si se maknuo negdi nadan se da ce se to prominuti. Zato je u dodan jedini novitet koji vidin za sad da slikas na mapi nesto za kasnije. Borba mi je nezanimljiva i losa jer ne osjecam neku tezinu lika i neprijatelja i udarca nekako mi lebde.

U dosta puta cak previse sam primjetio da skok nije bajan. U dosta slucajeva kad skocis princ napravi neku glupu animaciju pa se okrene i sljedeci skok bude nekako unazad…totalno retardirano.

Kako su lokacije skoro iste tako je i istrazivanje nezanimljivo a uz to do sad nisan nasa nista dobro sa tim istrazivanjem.

Jebiga zadnja metroidvanija mi je bila Blasphemous 2 i princ sa njom nemoze niti u istu recenicu.

Jos i sam graficki izgled igre je los od pozadina, likova do neprijatelja sa nicim nije poseban.

I opet se vracan na ono glavno ova igra kosta jebenih 50eura a po nicem to nezasluzuje.

Kupite kad bude jeben popust ili odigrajte preko ubi+

Miro Jebiga zadnja metroidvanija mi je bila Blasphemous 2 i princ sa njom nemoze niti u istu recenicu.

A igra je dobila devetke, a blašo osmice 🙂

foggy A igra je dobila devetke, a blašo osmice 🙂

Jebiga mislin da je to ono sto san pricao Blash1 je dosta ljudi drazi nego 2 i onda ide manja ocijena.

Princ je na pstrophies dobio 7/10 a tako negdi ga i ja vidin. Iskreno cudu me te velike ocijene koje je igra dobila bas cudu.

Jos jedan FF16 sindrom🤣🤣🤣🤣

Znači….valja igra kako je Renda i napisao u recenziji. 😃

Flipper Znači….valja igra kako je Renda i napisao u recenziji.

A slusaj imas box i jeftinu stranu za odigrati pa procijeniti.

Rendine recenzije nisu nesto sto uziman u obzir kad kupujem igru jer nikad za niti jednu igru nije reka da mu je losa a uz to je nahvalio i Forspoken i FF16 a zadnje i Atlas Fallen.

Imate demo imate recenzije imate i cijenu a uz to imate puno bolje metroidvanije ako ih niste odigrali koje su trenutno mozda i na akciji.

Miro forspoken je ok igra kak sam i napisal, a FF je odlican prvih 10-15 sati, dalje ide nizbrdo.

Ocekiva san sto duze igran da ce biti to bolja ali je nazalost suprotno.

Kao prvo kužim i dobre ocijene jer netko tko dugo nije igra meteoidvaniju ovo ce mu biti super netko tko prvi put igra metroidvaniju ovo ce mu biti super a netko tko igra non stop metroidvanije nazalost biti ce jako razocaran.

Dugo nisan igra igru koja ovako lose nagrađuje istrazivanje zavucena soba sa puno zagonetki da dodes do nje a nagrada je par kristala za razbiti a svaki vridi 20 ili kutija koja dade 200 ili kutija koja dade jos slika za slikati na mapi ako nesto odma nemozes skupiti.

Talismani su ocajni i ove sto iman na pocetku nisan niti minja znaci ti nemas nikakvu inicijativu zasto bi isa nesto istrazivati kad nema nagrade.

Nema ni dobrih moci sa kojima brze ides kroz mapu kad se kasnije vracas i to…ma reka bi moci su kriminal i neke koristi samo da bi otvorio vrata i vise nikad.

Jebeni dupli skok dobijes apsolutno prekasno pa mozda mi jos koju moc dade za laksi i brzi prolaz po mapi ali to ce sve biti prekasno jer kad je zavrsin obrisati cu je i zaboraviti a ne ici sve istraziti jer opwt ponavljan neman zasto nagrade su za kurac.

Skokovi su previse puta isli u krivo da bi reka slucajno je nije ful precizno kako bi tribalo biti.

Par puta san zaglavio u zidovima ali uspio bi izaci bez resetiranja igre. I imao san glitch sa hp-om krivo ga je pokazivalo.

10 dana kasnije
              • [deleted]

Evo ja poceo igrat, nakon 4 sata dojmovi su jako dobri, bit ce ovdje platina.

22 dana kasnije

Imam 5h i baš uživam.

Iako volim Metroidvania igre nije da sam ih prešao puno. Tako da nema zasićenja kod mene.

Sviđaju mi se lokacije, borba mi je dobra, boss borbe super, skakanje i istraživanje također.

Priča isto služi svrsi.

16 dana kasnije

Prešao prije par dana. Uživao u svakoj minuti provedenoj u novom Princu.

Na kraju mi je trebalo 21h i 76.4%

Nisam jedan od onih da moram sve skupiti naći iako sam podosta toga istražio i našao.

Bossevi su stvarno super. Priča uopće nije loša. Platforming top tier. Iskreno se nadam da ćemo dobiti barem još jednog Princa u metroidvania-i stilu.

9/10

6 mjeseci kasnije

Nisam imo pojam da DLC izlazi…sad slučajno naletio.

Igra mi je bila i više nego dobra, ovo će se nabavit.

Ako sam dobro vidio, cijena je 4,99 eura što je bagatela.

6 mjeseci kasnije

Igram, negdje sam na pola. Odlicna igra, smeta me jedino art stil, uzasno mi je odbojan taj pastelasti art, i moderne frizure. Igra kao igra dobra stvarno, ali imam feeling da me malo combat zavlaci i kao da ne prima sve sto stisnem nego ostane na mjestu umjesto da se pomakne da nastavim combo.

Ovi challengi su majke ti mile teski, ali zabavni. Exploration li la, nadjem tajni put i na kraju 20 kristala. Aj dobro.

Definitivno super igra, no castlevania je ovaj zanr toliko utabala da ovakve igre nemaju sansu. Derem dalje pa cemo vidit.

Kupio, igrao neko vrijeme i nije to za mene.
                Otišlo na oglas 😀

foggy Nine Sols odigraj. Thank me later. 🙂

Meni je od metroidvania slijedece na repertoaru Ender Magnolia pa sam onda mislio Princa odgirat.

foggy Ovi challengi su majke ti mile teski, ali zabavni. Exploration li la, nadjem tajni put i na kraju 20 kristala.

To mi je najveci problem igre, ne cijeni tvoje vrime sve sto nađes je beskorisno pa je i sa time istraživanje loše.

Rjesis sve tesko nagrada nista.

U zadnjih godinu dana odigra san more metroidvanija i ova mi je u dnu ali mozda opet probam sad kad dadu na plusu igru

Miro Daj par naslova ostavi pa da si uzmem, bas mi se igra ovaj zanr. Ender mi je sljedeci. Prince mi je ok ali samo to, doslovno sve od zanra sto sam igrao mi je bilo bolje.

DarkPunisher I to je na listi. Probat cu svakako. Prvo princa zelim barem prec, pa cu vidit hocu na platinu jer ovi challengi me ubijaju, tko god da je radio hold move treba dobit lopatom po celu.

S obzirom da u zadnje vrijeme nisam igral puno metroidvania,, meni je ovo bilo baš jako dobro.

Dlc je ultra jeftin, namjeraval sam ga već kupit i riješit, al nikak to ugurat u raspored.

foggy

Evo ti sve zadnje sto san igra

Rabel Transmute ok je ali nista vise od toga

Record of Lodoss War jako dobra i vidi se da joj je uzor Castelvanija SOTN

Afterimage odlicna i dosta dugo traje a bude jako snizena na akciji

The Last Faith top i jako podsjeca na Blaspehemous 2

Touhou Luna Night jako dobra i nije preduga

Blast Brigada odlicna i isto bude dosta snizena na akciji

Yohane the Parhelion Blaze in the Deepblue solidna nije ni duga

Ove zagonetke sa 2 dimenzije su cool, ali ove kad se mozes s L1 teleportirat gdje si ostavio sjenu… znaci Radjenov mind palace je wow, kakve zagonetke svaka jebena cast.

@foggy zaboravija san ti spomenuti Nine Sols koliki se piše jedna od najboljih igri i metroidvanija ali sve je na parry đir kao Sekiro sto mrzin zato je nisan nabavio. Ako voliš taj đir ova igra ce ti biti top

Miro veli kolega i Aeterna Noctis da probamo. Spomenuo je i ove tvoje. Imam fest za odigrat sad.

Jos nisam dobio jabl dump, hocu ga dobit dolje u pijesku? Najbolju mehaniku ostave za kraj jebem im lebac

foggy Aeterna Noctis

Nju san igrao kratko nekako mi nije legla.

foggy Jos nisam dobio jabl dump

A to se ne sican

Zato je Ender Mangolija cudo u pola sata i dupli skok i fast travel

foggy Aeterna Noctis je diskutabilno najbolja metroidvania ikad napravljena, ozbiljno, kompleksniju, kontrolabilnu, bolju nisam do sad igral, a odigral sam ih pun k.

Miro Uzeo The Last Faith, Nine Souls i Ender Magnolia. Ostale cu na popustu ili kad ove predjem.

@DarkPunisher Javim dojmove za Nine Souls kad dodje na red.

Princa sam platinirao nocas, osim arta koji mi se nimalo nije svidio, igra kao igra gameplayem sabija, a zagonetke su stvarno next level na nekim dionicama. Sve sam bez ikakvog guideanca odradio i na Normal (onaj Artan ili kak se zove - sto ima challenge, ala koji fajt tezak). Igra je definitivno usrala motku s tim olaksavanjima ak vam pase - uzasna praksa i potpuno unistava car ove maestralne platformerske zabave koja je najbolja kad je teska. Sve je odmjereno i pomalo nekad nespretno, ali cisti skill na kraju dana, i jako sam zadovoljan. Imam prek 100% completiona, na kraju skuzio da ni ne treba sve 🙂

Evo recka i tude…

Prince of Persia: The Lost Crown | PS5 Pro

Meni je ovo bilo odlično, baš sam uživao. Neke stvari mogle su bolje, ali generalno divim se koliko mašte i efforta je otišlo u platformerske challenge. Po ničem originalna, ali opasno zabavna. Rado bih još, ali studio se raspao jer se nije prodalo dovoljno. Eto, toliko o tome.

Review:https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/prince-of-persia-the-lost-crown

Auu, je li to Ubisoftova igra? Šteta sto je nismo vise podržali iako nije gej, fejk i woke, pa su već rekli da ništa od nastavka. Šteta jbg, a bas old school naslov, a prodaja slaba. 🙁

I ja sam lani uživao u metroidvania Princu. Nadam se da će se predomsliti i napraviti nastavak jer je igra stvarno super.

Flipper Slabi smo, možda smo woke 😃

resident_evil Baš, ovo im je najbolje što su napravili in a long time, ak se mene pita.

foggy I za Last Faith cu citat dojmove s gustom, isto odlicna igra al Nine Sols mi je remek djelo.

Magnolia ide nakon Khazana meni 😃