maverick Razlog zasto volim biti na strani Xbox-a je snobizam Playstation fenova na ovom i drugim forumima
Uvijek sam bio tolerantan i uvažavao drugu stranu, premda realno naginjem znate već kojoj. Ali u zadnje vrijeme se taj snobizam prilično prebacio na drugu stranu, kako na forumu tako i online. Ja to uspoređujem s onom erom Scumachera, Ferrarija, Reala, Bullsa kad su svi navijali za njih… Kada treba birati, ljudima je usađeno birati jaču i nadmoćniju stranu.
Tako se sad i na ovom polju diskurs polako mijenja. Na forumu je "plavima" dopizdilo i polako odustaju, čitaju ali ne sudjeluju i realno, kad se ukaže prilika ukažu na to što im smeta. A "zeleni" nastavljaju trolati premda se odnos promijenio, samo ne znam koga više tupe kad je ekipa većinom odustala. Ne znam, glupo mi je i besmisleno, a mi ćemo između sebe raspravit što ćemo, hoćemo li uopće i imamo li uopće problem. Možda sam ga umislio, tko zna.
Zato ću večeras dozvoliti prigorskom kolegi neka brani čast. Dok je u granici kulturnog.
EDIT: Premda sam ti dopustio, nemaš pojma koliko si naporan i koliko živaca netko mora potrošit da iskontrolira sranja koja znaš napravit. Zato mi vjeruj, Fico stvarno jest "legend" jer koliko strpljenja i tolerancije je ukazao tebi i drugima, a sve u najboljoj mogućoj namjeri, treba mu spomenik podići