prayer Zanimljivo kako gledate na ovakve stvari sa krivog stajališta. Microsoft neće sigurno prodati više konzola nego Sony, to je svima jasno no ono po čemu je Microsoft bolji od Sony-a jest ukupna dobit i tu pogotovo uz Acti/Blizz pere pod sa bivšim Japancem. Trenutno imaju višestruke uspješne live service igre, vrlo jak mobilni dio i daleko širu PC ponudu nešto čime se Sony još itekako muči. Jedan King sa svojim Candy Crushom pojede sve što Sony i Nintendo mogu skupa izmisliti bilo kad u godini. Ja mislim da ljudi još nisu svjesni koliku je zapravo udubinu kupovina Acti/Blizzarda napravila Sony-u a Nintendo-u (ako se Nintendo uopće bakce stime).
prayer Niti zakoni fizike ne mogu ići preko toga da je Game Pass > PlayStation Plus, žao mi je
prayer Koliko vidim Sony je imao prihod u 2022 nekih 6 milijardi dolara dok je sam Candy Crush zadnje 3 godine zarađivao nekih 1.2 godišnje. Masu ljudi ne kuži koliko sam King donosi novaca godišnje a gdje je jos portfolio od Acti/Blizz.
maverick Tako je. To je prvenstveno jer na ovom formu ljudi gejmaju na konzolama i pc.
Na celu s Gamepass i ovom akvizicijom M$ CE za Par godina potpuno izdominirati industrijom.
prayer Evo gledam kompletni King je prošle godine zaradio skoro 3 milijarde dolara, znaci bolesno!!!
maverick pa eto. I onda zamisli sta ce im na to jos Medalja Casti Love zaraditi. Onda neki prognoziraju na Internetu propast Xboxa.
prayer Neto frende
https://www.statista.com/statistics/288944/king-quarterly-revenue/
prayer Stoji ti skroz gore na vrhu tablice Net Revenue
prayer Pa dobro, ima Gross Revenue, Net Revenue i Net profit, koja je razlika?
prayer eee to me zanimalo, thanks! Sad da još mogu negdje iskopati profit Kinga bilo bi super 😂
Edit: ako su ti ljudi Renda I’m all good