Na jedan prodani Xbox idu tri PlayStationa. Sony će ove godine oboriti prodajni rekord PS1
- Uređivano
prayer Zanimljivo kako gledate na ovakve stvari sa krivog stajališta. Microsoft neće sigurno prodati više konzola nego Sony, to je svima jasno no ono po čemu je Microsoft bolji od Sony-a jest ukupna dobit i tu pogotovo uz Acti/Blizz pere pod sa bivšim Japancem. Trenutno imaju višestruke uspješne live service igre, vrlo jak mobilni dio i daleko širu PC ponudu nešto čime se Sony još itekako muči. Jedan King sa svojim Candy Crushom pojede sve što Sony i Nintendo mogu skupa izmisliti bilo kad u godini. Ja mislim da ljudi još nisu svjesni koliku je zapravo udubinu kupovina Acti/Blizzarda napravila Sony-u a Nintendo-u (ako se Nintendo uopće bakce stime).
prayer Niti zakoni fizike ne mogu ići preko toga da je Game Pass > PlayStation Plus, žao mi je
prayer Koliko vidim Sony je imao prihod u 2022 nekih 6 milijardi dolara dok je sam Candy Crush zadnje 3 godine zarađivao nekih 1.2 godišnje. Masu ljudi ne kuži koliko sam King donosi novaca godišnje a gdje je jos portfolio od Acti/Blizz.
maverick Tako je. To je prvenstveno jer na ovom formu ljudi gejmaju na konzolama i pc.
Na celu s Gamepass i ovom akvizicijom M$ CE za Par godina potpuno izdominirati industrijom.
prayer Evo gledam kompletni King je prošle godine zaradio skoro 3 milijarde dolara, znaci bolesno!!!
maverick pa eto. I onda zamisli sta ce im na to jos Medalja Casti Love zaraditi. Onda neki prognoziraju na Internetu propast Xboxa.
prayer Neto frende
https://www.statista.com/statistics/288944/king-quarterly-revenue/
prayer Stoji ti skroz gore na vrhu tablice Net Revenue
prayer Pa dobro, ima Gross Revenue, Net Revenue i Net profit, koja je razlika?
prayer eee to me zanimalo, thanks! Sad da još mogu negdje iskopati profit Kinga bilo bi super
Morao sam napravit novi acc. da izrazim svoje divljenje teorijama Xdeckica na ovom sajtu. I onda zašto je Xbox zadnji.
Game Pass > PlayStation Plus
- Uređivano
Kolko vidim, Gamepassu baš i nejde. Al to verovatno i znaš. Il ne? Kak ide Xboxu, tak i njemu
Wii U gamepad iz 2012 > PlayStation Portal
Na svaku pretplatu GP-a idu tri PS Plusa
[deleted]
ficonijelegend nije bolest sve sto boli
Super su mi Nintendaši dok gledaju ova prepucavanja i onda upale ko zna kojeg Super Maria i uživaju
- Uređivano
Nintendo nije vise ni zanimljivo dovoditi u rasprave koliko pisa po oba ova tabora.
Razlog zasto volim biti na strani Xbox-a je snobizam Playstation fenova na ovom i drugim forumima, a iskreno 80% vremena ionako igram Nintendo igre jer oni za razliku od ostatka industrije prave zabavne igre koje se ne trude biti filmovi i nije im glavna stvar biti politicki korektan i sto bi neki ovdje rekli "woke".
- Uređivano
@"ficonijelegend"#p550927 Još se slažeš sa svime gore što je prayer rekao, a totalno krivo je rekao
Master slazem se s time sto je rekao da King zaradjuje ogromnu lovu Microsoftu i da ljudi podcjenjuju Microsoftove akvizicije. Ne kuzim sta je tu krivo?
Nisi me valjda obrisao sa Liste prijatelja na Playstation jer se tu rugam sa Xbox i Playstation brendovima lol?! Ne uzimaj sve toliko k srcu i pokusaj biti stalozeniji i Moderatori bi te ostavili na forumu. Ovako se brukas bezveze.
- Uređivano
maverick Razlog zasto volim biti na strani Xbox-a je snobovizam Playstation fenova na ovom i drugim forumima
Dobro ti ide. Kak si ono napisao gore? Tolko o snobovizmu
Na celu s Gamepass i ovom akvizicijom M$ CE za Par godina potpuno izdominirati industrijom.
Još se slažeš sa svime gore što je prayer rekao, a totalno krivo je rekao……sve. U biti neka. Samo vi rulajte i dalje.
maverick Master slazem se s time sto je rekao da King zaradjuje ogromnu lovu Microsoftu i da ljudi podcjenjuju Microsoftove akvizicije. Ne kuzim sta je tu krivo?
Naravno da ne kužiš. Nit ne sjećaš se koji si post citirao. Uspoređivao je totalno krive brojke da bi tjerao vodu na svoj Xbox mlin. Rulajte samo vi i dalje.
Opet imaš praf.
- Uređivano
ficonijelegend Nit ne sjećaš se koji si post citirao.
Ovaj da. Referirao Sam se na King. Nemam koristi na kraju krajeva koliko Sony zaradjiva, a bogami Ni Microsoft. Meni Ni iz djepa ni u djep.
- Uređivano
maverick Razlog zasto volim biti na strani Xbox-a je snobizam Playstation fenova na ovom i drugim forumima
Uvijek sam bio tolerantan i uvažavao drugu stranu, premda realno naginjem znate već kojoj. Ali u zadnje vrijeme se taj snobizam prilično prebacio na drugu stranu, kako na forumu tako i online. Ja to uspoređujem s onom erom Scumachera, Ferrarija, Reala, Bullsa kad su svi navijali za njih… Kada treba birati, ljudima je usađeno birati jaču i nadmoćniju stranu.
Tako se sad i na ovom polju diskurs polako mijenja. Na forumu je "plavima" dopizdilo i polako odustaju, čitaju ali ne sudjeluju i realno, kad se ukaže prilika ukažu na to što im smeta. A "zeleni" nastavljaju trolati premda se odnos promijenio, samo ne znam koga više tupe kad je ekipa većinom odustala. Ne znam, glupo mi je i besmisleno, a mi ćemo između sebe raspravit što ćemo, hoćemo li uopće i imamo li uopće problem. Možda sam ga umislio, tko zna.
Zato ću večeras dozvoliti prigorskom kolegi neka brani čast. Dok je u granici kulturnog.
EDIT: Premda sam ti dopustio, nemaš pojma koliko si naporan i koliko živaca netko mora potrošit da iskontrolira sranja koja znaš napravit. Zato mi vjeruj, Fico stvarno jest "legend" jer koliko strpljenja i tolerancije je ukazao tebi i drugima, a sve u najboljoj mogućoj namjeri, treba mu spomenik podići
- Uređivano
Fenix gledaj Hrvoje, Ako ce prestat brijac npr non Stop posprdivat Box, ako Barem necemo teme kao starfield spamat glupostima ja Sam za da prekinemo i jedni i drugi U potpunosti Ove eskapaze. Ja Sam skuzio da Sam znao pretjerivat U temama o First Party Playstation igrama i kako ih skoro ni ne igram ne idem vec ne pamtim koliko dugo U iste jer Bas to kao Sto kazes, nije U redu drugima kvariti rasprave o igrama, posebice Ako igru nisam ni zaigrao.
Smatram da ovakve i slicne vijesti s ovakvim naslovima jednostavno i poticu Neke rasprave i ne vidim TU sada neki veci Problem Ako ljudi i odu Malo U krajnost dokle god nema vrijedjanja.
Meni master ne smeta Ni najmanje i ja Sam mozda i jedini koji oduvijek s njim normalno raspravlja, iako on sa mnom Bas i ne, Ali znam da je covjek valjda najstrastveniji Playstation Fan kojeg znam pa s time u vidu mu ne uzimam to Sto Mi napise Ni najmanje za zlo. Imam covjeka na frend listi na Playstation iako kazem nisam upalilo PS dugo Pa mozda me covjek i obrisao.
Ako Sam ja Problem necu vise nikada nista napisati U vezi PS i Xbox i Nije me bilo pola godine online, Ali Sam pratio TU i tamo Forum i nisam skuzio da je to utjecalo na Promet na forumu, Ali moguce da Sam U krivu.
Ako stvarno neki ovdje ne zele zbog mene biti na forumu, ja im se ovom prilikom ispricavam i necu im vise kvariti druzenje.
maverick u kojoj god verziji foruma pričali i koja god strana dominirala u tom trenutku, Master je uvijek bio problem i bit će. Uopće se ne odnosim na njega, smatram ga jako dobrim čovjekom, to znam izvan ovih naših diskusija, ali napravili smo mu uslugu kad smo ga maknuli s foruma. Nije normalno ni zdravo da se netko oko ičega toliko nervira i toliko si prima srcu. Zapravo najveći problem radi sebi
Evo ja službeno odustajem od trollanja, tj ne grizem dok drugi ne ugrizu prvi. Da budem iskren, ima masu tema i vijesti koji su krojene za konflikt i više nego često se znam upecati u njih, no nije mi cilj da drugi ne sudjeluju radi mojih postupaka. Slažem se sa Maverickom za snobizam koji zna biti vrlo prisutan u svakakvim oblicima iz PlayStation tabora no opet prepoznajem i sebe tu kao dio problema. Kako god, to je to od mene što se tiče konzolnih ratova (barem na neko vrijeme)
- Uređivano
prayer Kako god, to je to od mene što se tiče konzolnih ratova (barem na neko vrijeme)
Najbolje nikada vise. Ti i ja smo doslovce jedini koji budemo U raspravama na strani Box-a (u toj mojeri) i skuzio Sam da Nas dvojicu te rasprave ne jebu ni 2%, ali mozda je Fenix u pravu i ljudi ove rasprave uzimaju k srcu i odustaju od foruma jer nije svatko naseg karaktera. Meni opcenito u zivotu malo stvari toliko znaci da bi mi diglo tlak ili utjecalo na moje raspolozenje.
Fenix znam da se ne odnosis na njega, Ali posto si ga spomenio zelio Sam Samo reci da meni osobno ne smeta. Ne smeta mi nitko ovdje, a i ne znam nazalost nikoga privatno.