- Uređivano
zontra
Vidjet ćeš kad budeš u drugom prelasku to igrao. Evo ti moj dojam iz teme o trofejima
Icek Međutim drugi prelazak, na Deadly Obsession težini...osobu koja je to osmislila treba živu zapaliti. Iako težina i nije toliko teška, svaka pogibija vraća u kamp pa se često ponavljaju dionice od pola sata i više. A kako je kod platformskih dijelova kamera i grab detection teška banana, prečesto sam pogibao, jer igra ne bi detektirala da sam opalio hook ili bi u trenutku skoka se kamera zarotirala, a Lara skočila u tri pm. No ono što me je ubilo u pojam su abnormalno duga učitavanja, potrošio sam jedno 5 sati života blejući u loading screen. Također, apsolutni retardluk na na new game + nema opcije skipanja svih filmića, već samo nekih. Koliko sam vremena izgubio gledajući jedno-te-iste filmiće koje sam vidio em u prethodnom prelasku, em ponavljajući određene dionice po milijardu puta.
Cenote je bio pišanje krvi i tu je malo falilo da porazbijam pola sobe od bijesa i frustracije. Loading od dve minute, klipsanje 15 minuta do one sobe i onda pogibija u 15 sekundi. I onda opet, iznova, again, and again. Ne sjećam se koja mi je igra nabila toliku količinu bijesa i frustracije, eventualno prvi Black Ops na veteran u onoj dionici na prokletom brdu.