StarFox_N Petak i subota večer Siege

Upravo se skupljam s ekipom da malo zaigramo. Ne mogu vjerovati kako igra drži. Uvijek joj se vratim pa čak i kad uzmem pauze jer me raspizdi ranked.

Fico Sve nas raspizdi ranked. Nekada jednostavno sve ide naopako i zna biti jako frustrirajuće.

Završio N4S Payback, sada gulim po N4S 2015 i nerviram se. Yaay 🍥

Fico jer me raspizdi ranked.

Siege nije igra za "slabiće". Jbg, ima dana kada sve ide, ali i isto toliko dana kada ništa nejde.

Želiš igrati u full squadu sa svojima, s kojima si odigrao 500+ mečeva, jer si misliš sve znate na pamet, ovo ono... i zaredate 10+ poraza za redom... hehehe.
    Drugi put, odeš u solo que, ne pričaš s nikim, i zareda ti se 10+ pobjeda....

Nema pravila....

I još jedna situacija....

Jučer se skupili nakon najmanje mjesec dana da nitko od nas nije igrao. I nakon 5-6 mečeva se desi da jedan od nas ace-a rundu....

I svi smo toliko sretni zbog njega, ekstaza, baš nas briga kako će meč završiti.

I to je ljepota ove igre.

Far Cry 5, skoro sam razbio ekran na uvodnoj misiji.

Opet se zaljubih u Horizon Zero Dawn , fala Sony !!
      Igram na nekoj very hard , pola vremena skupljam resurse da se mogu healat , i bome proucavam protivnike nego napadnem. I nikad nisam siguran koje komponente da prodam a koje ne. Ak sam dobro shvatio , kad upgreadam sve carry capacity i ostavim si za armor koji hocu , mogu sve prodavat ?

Skužio sinoć da je Star Wars Jedi: Fallen Order na akciji za £16 pa ga uzeo

😃
      😃
      1 / 2
      72 days later kad se napokon skinuo sam ga igrao jedno 2h i mogu reći da sam i više nego iznimno ugodno iznenađen koliko je igra dobra. Baš se vidi visoka produkcija u apsolutno svakom pogledu. Borbe su za sada fluidni gušt. Iako nisam fan SW sage, za sada baš guštam. Jedina primjedba je kako lik izgleda dok se kreće i hoda, kao da ima metlu u šupku I animacije lica likova su mi ponekad skroz čudne. Ali zato glasovna gluma, priča, apsolutno sve je na vrhunskom nivou.

• [deleted]

• Uređivano

.

Krenuo sam i sa završetkom trilogije, Shadow of The Tomb Raider. Isto su mi super pozitivni dojmovi nakon prvih 2 i pol do 3 sata igre. Peruanska prašuma prekrasna, idem sporo i polako, istražujem svaki kutak i borim se sa jaguarima. I čini mi se da bi napokon ova igra mogla predstavljati neki izazov. Znam da sam krenuo na Hard (mislim da je službeni naziv težine 'One With The Jungle') i makar nije bilo nešto combata dosad, čini mi se da je definitivno teži nego Hardovi na prijašnjim igrama. A još ima i jedna razina više u težini, ali to ostavljam za 2. prelazak.
      Što se priče tiče, ne mogu puno reći, čini se oke, ništa spektakularno na početku zbog čega bih iščekivao što će dalje biti, ali opet vidi se da neće biti ni neka glupost čisto da bude neke priče.

zontra Znam da sam krenuo na Hard

Kako ćeš plakat u Cenote zbog ovog 😃

zontra
          Vidjet ćeš kad budeš u drugom prelasku to igrao. Evo ti moj dojam iz teme o trofejima 😃

Icek Međutim drugi prelazak, na Deadly Obsession težini...osobu koja je to osmislila treba živu zapaliti. Iako težina i nije toliko teška, svaka pogibija vraća u kamp pa se često ponavljaju dionice od pola sata i više. A kako je kod platformskih dijelova kamera i grab detection teška banana, prečesto sam pogibao, jer igra ne bi detektirala da sam opalio hook ili bi u trenutku skoka se kamera zarotirala, a Lara skočila u tri pm. No ono što me je ubilo u pojam su abnormalno duga učitavanja, potrošio sam jedno 5 sati života blejući u loading screen. Također, apsolutni retardluk na na new game + nema opcije skipanja svih filmića, već samo nekih. Koliko sam vremena izgubio gledajući jedno-te-iste filmiće koje sam vidio em u prethodnom prelasku, em ponavljajući određene dionice po milijardu puta.
          Cenote je bio pišanje krvi i tu je malo falilo da porazbijam pola sobe od bijesa i frustracije. Loading od dve minute, klipsanje 15 minuta do one sobe i onda pogibija u 15 sekundi. I onda opet, iznova, again, and again. Ne sjećam se koja mi je igra nabila toliku količinu bijesa i frustracije, eventualno prvi Black Ops na veteran u onoj dionici na prokletom brdu.

zontra
          Slažem se, također sam uvijek za izazov.
          No ono što sam gore citirao nije izazov, već kretenoidne gameplay mehanike koje su implementirane kako bi umjetno "podigle težinu" i stvorile nepotrebnu frustraciju. Izazov bi bio one-shot smrt od neprijatelja pa kroz puno prakse i strpljenja riješiš, kao recimo Wolfenstein. Ovo u Lari je cheap-as-fuck clusterfuck nepotrebnih elemenata koji ubijaju gušt i volju za igranjem.

Zato prvi prelazak uzivam u igri i ne zamaram se trofejima, a kasnije cemo razmisljati o trofejima.

zontra
            A gle, izvedivo je, samo zavisi koliko imaš živaca. Nije teško, uz malo prakse sve se rješava zaista brzo. No ubija ogroman loading, nemogućnost preskakanja filmića i ogromno ponavljanje dijelova zbog glupih grešaka kada igra ne detektira skok ili grab. Takve stvari ubijaju u pojam, ne težina protivnika.
            Ako te takve stvari ne živciraju i ne pizdiš zbog toga (svaka čast onda, podući me tome molim te 😃 ) onda će ti ovo biti easy peasy platina.

Ja sam razmišljao o tome da idem na 100% Shadowa, no međutim od valjda nekih 400 kolektibelsa ostalo mi je par desetaka razasutih po skoro cijeloj mapi i sad nema tog boga da se natjeram to rješavati. Riješio sam tombove i skillove, skoro sve ostalo osim drugog prelaska i to je to od mene. Možda se natjeram u nekoj budućnosti ili na PS5, ali pomalo sumnjam.

Torla Želiš igrati u full squadu sa svojima, s kojima si odigrao 500+ mečeva, jer si misliš sve znate na pamet, ovo ono... i zaredate 10+ poraza za redom... hehehe.
              Drugi put, odeš u solo que, ne pričaš s nikim, i zareda ti se 10+ pobjeda....

Bome ja sam se naučio ne ići u solo queue više. Ikada. 🤣 Već dulje vrijeme mora biti nas minimalno troje tako da je većina squada u konstantnoj komunikaciji i zna kako tko igra. Tada već to funkcionira bolje.

Torla Jučer se skupili nakon najmanje mjesec dana da nitko od nas nije igrao. I nakon 5-6 mečeva se desi da jedan od nas ace-a rundu....

I svi smo toliko sretni zbog njega, ekstaza, baš nas briga kako će meč završiti.

I to je ljepota ove igre.

Puno toga je do stava ekipe s kojom se igra i to Siege zna jako lijepo iskoristiti. Nekad je dobro nakon 4-5 groznih mečeva uzeti pauzu od tjedan dana, vratiti se kasnije i krenuti opet. Smireno. Opušteno. I s voljom. I uvijek bude nešto što te uvuče.

Meni nema draže nego kad u rankedu i dalje netko nasjedne na Frost zamke na Outbacku.

Ljudi...
              Napokon pala platina na Destiny 2!!

Giphy - destiny 2 news GIF

Icek

Evo sad sam bas presao Cenote dio i vratio se u Hidden City. Taj dio si mi opisao tako da sam cijelo vrijeme bio pod ogromnim stresom. A nisu ni pomogla ona prokleta cudovista koja su me podsjetila na BioShock tako da sam dosta oprezno (da ne kazem strasljivo 😃 ) rijesavao cijeli dio. No uspio sam ga preci bez smrti. Pomogao je dosta onaj Focus napitak za usporavanje vremena.
              Koji uopce dio Cenotea bi trebao biti najtezi/najkompliciraniji?