sanzo

Ako uzmem extru onda PS4 igre normalno downloadam i stoje mi u library-ju kao i ps plus igre?

Da li se na tim igrama također mogu osvajati trofeji i što ako hipotetski recimo započnem neku igru i Sony ju makne sa extrinog kataloga, trophy progress kao i sejvovi u igri mi ostanu na PS4 ili se i oni miču?

Sve ti ostaje, igra funkcionira najnormalnije kao i svaka druga. Kad i ako Sony ikad makne neku igru, lako je kupiš ponovno i nastaviš

Gameplay mi se svidja( nije Souls hvala Bogu) a za ostalo cemo vidjet, moglo bi ok bit.

O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019.

Meni izgleda jako zabavno.

Igrat ću ako dođe na novi PS Plus. To je to od mene.

Flipper

Predobro, kratko ali jebena brza i zabavna pucačina.

Nema gluposti, samo old school sa par zanimljivih gameplay elemenata, te dodge mehanikom iz prvog lica.

darkfenix Normalno,kad ih većina ne može nit prismrdit FromSoftovim igrama i njihovome gameplayu.Rade neke pokušaje al nejde im baš

4 dana kasnije

Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.

The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.

I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.

Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali:

Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija.

Tak da sam našao sliku s početka 😃

Je li itko možda igrao ovo? Čini mi se dosta zanimljivo, a i recenzije su ok.

Možda je @Miro?

Flipper Mislim da sam igrao demo na PC-u, ali mi nije bilo nešto posebno.

Flipper

A nisan probao

I ja san trenutno u potrzi skrivenih dragulja kupio san dvi i gledan ima li jos stogod

Ovo se cini bas ko moj đir imas odredeno vrime za otkriti otok i tajne onda kao pukne vulkan i kreces ispocetka ali sve ostaje otkljucano

A ovo me podsjeca na Short Hike mana je kao nema mape i neznas za koga treba obaviti koji quest a igra je izasla misli prosli tjedan sad je 190kn a kupio je za 58 pa sto bude

Kikiller nije, Krešo (od Bere) ti je ovaj gore na fontati desno, duga zavezana kosa i cvikse lennonovke.

Taj skroz dolje ne znam tko je.

yakuza_stinger

A je da, sad vidim, nekak su mi sitni.

Kak je taj Krešo bio jeben recezent, baš je jebeno pisao lik.

Flipper

Evo san jos i ovo uzeo za 38kn i Rogue Legacy 2

Sad dosta kupnje bacam se na igranje

Kikiller Rešo,Đuro,Zrno,ove ostale neznam.Gdje li je Bero?Legende PSX časopisa !

Miro čekaj, koje ovo? Ona što sam postao video je 38kn? Ili si one žabe uzeo za 38kn? 😃

Gamescom 2022

24.8. 2022. - 28.8. 2022.

Geoff Keighley je jučer potvrdio da će se ONL održati dan ranije - 23.8.

Flipper

Zajeba san se uzeo san ono sto si ti posta ali prvu verziju za 38kn

Negdi san procita da je nadogradnja besplatna ali to je bilo za pc prosle godine sad na boxu daju 20% popusta na kupnju nove verzije ako imas staru.

Ma ja ti dosta doga uziman na ebayu kod i platis sve ful jeftino od 50 do 70% jeftinije na day one igru

herc konačno s publikom. Nije to bilo to bez urlikanja fanova

69 max ako bude ubisoft šablona uz dobru grafiku.