Kikiller I to se da zboostat,al to samo umjetno podiže trajnost igre kao i prelazak na težem Arcade modu.Osnova igre je jako kratka.

master_x

A jebiga, evoluirali smo kao igrači. Prije se TMNT igrao po godinu dana, nije bio prekratak.

Nisam baš upoznat pa ako mi može netko odgovoriti - kako su došle ove nove PS plus preplate, do sad sam koristio ps plus koji bi sada po rangiranju bio essential kao i svi, te bi se sad prebacio na extra ili premium, pa me zanima pod što se podrazumijeva da extra i premium dobiju katalog igara? Sve te igre mogu skinuti na PS4 i igrati dok mi traje članarina kao ps plus besplatne mjesečne igre ili?

Obično uzmem ps plus na tri mjeseca, te s obzirom novih članarina primjećujem da je razlika između essential i extre samo 100kn, pa mi nije jasan taj katalog igara jel mi ne izgleda isplativo za Sony da za 100 kn više da stotinu naslova besplatno na download i to još novih igara tipa Spiderman i sličnih?

Legendary_Hero Za ps4 igre je jedina razlika da ih sony može u bilo kojem trebutku maknut sa servisa, dok su ps+ igre garantirano dostupne dok imaš pretplatu. Za ps3 igre nema skidanja već možeš igrat samo streamanu verziju, tako da trebaš imat dobar net, inače zaboravi.

sanzo

Ako uzmem extru onda PS4 igre normalno downloadam i stoje mi u library-ju kao i ps plus igre?

Da li se na tim igrama također mogu osvajati trofeji i što ako hipotetski recimo započnem neku igru i Sony ju makne sa extrinog kataloga, trophy progress kao i sejvovi u igri mi ostanu na PS4 ili se i oni miču?

Sve ti ostaje, igra funkcionira najnormalnije kao i svaka druga. Kad i ako Sony ikad makne neku igru, lako je kupiš ponovno i nastaviš

Gameplay mi se svidja( nije Souls hvala Bogu) a za ostalo cemo vidjet, moglo bi ok bit.

O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019.

Meni izgleda jako zabavno.

Igrat ću ako dođe na novi PS Plus. To je to od mene.