Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.

The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.

I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.

Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali:

Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija.

Tak da sam našao sliku s početka 😃

Je li itko možda igrao ovo? Čini mi se dosta zanimljivo, a i recenzije su ok.

Možda je @Miro?

Flipper Mislim da sam igrao demo na PC-u, ali mi nije bilo nešto posebno.

Flipper

A nisan probao

I ja san trenutno u potrzi skrivenih dragulja kupio san dvi i gledan ima li jos stogod

Ovo se cini bas ko moj đir imas odredeno vrime za otkriti otok i tajne onda kao pukne vulkan i kreces ispocetka ali sve ostaje otkljucano

A ovo me podsjeca na Short Hike mana je kao nema mape i neznas za koga treba obaviti koji quest a igra je izasla misli prosli tjedan sad je 190kn a kupio je za 58 pa sto bude

Kikiller nije, Krešo (od Bere) ti je ovaj gore na fontati desno, duga zavezana kosa i cvikse lennonovke.

Taj skroz dolje ne znam tko je.

yakuza_stinger

A je da, sad vidim, nekak su mi sitni.

Kak je taj Krešo bio jeben recezent, baš je jebeno pisao lik.

Flipper

Evo san jos i ovo uzeo za 38kn i Rogue Legacy 2

Sad dosta kupnje bacam se na igranje

Kikiller Rešo,Đuro,Zrno,ove ostale neznam.Gdje li je Bero?Legende PSX časopisa !

Miro čekaj, koje ovo? Ona što sam postao video je 38kn? Ili si one žabe uzeo za 38kn? 😃

Gamescom 2022

24.8. 2022. - 28.8. 2022.

Geoff Keighley je jučer potvrdio da će se ONL održati dan ranije - 23.8.