Flipper Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.
herc Flipper https://www.videogameschronicle.com/news/now-returnals-pc-listing-has-been-updated-to-show-steam-deck-support/ prodano!
herc The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.
Zero I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.
Kikiller Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali: Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija. Tak da sam našao sliku s početka 😃
Flipper Je li itko možda igrao ovo? Čini mi se dosta zanimljivo, a i recenzije su ok. Možda je @Miro?
Miro Flipper A nisan probao I ja san trenutno u potrzi skrivenih dragulja kupio san dvi i gledan ima li jos stogod Ovo se cini bas ko moj đir imas odredeno vrime za otkriti otok i tajne onda kao pukne vulkan i kreces ispocetka ali sve ostaje otkljucano A ovo me podsjeca na Short Hike mana je kao nema mape i neznas za koga treba obaviti koji quest a igra je izasla misli prosli tjedan sad je 190kn a kupio je za 58 pa sto bude
Kikiller yakuza_stinger Izrovao negdje u bespućima interneta. Baš sam se obradovao vidit te sve face opet.
yakuza_stinger Kikiller bome, mislim da je prva slika baš doba PSX-a, dok je druga definitivno doba GP-a. Spejs je uljez
Kikiller yakuza_stinger Mislim da si u pravu. Na prvoj slici, lik u prvom redu čupavi, jel to brat od Bere Jozića ili? Ne mogu ga prepoznat.
yakuza_stinger Kikiller nije, Krešo (od Bere) ti je ovaj gore na fontati desno, duga zavezana kosa i cvikse lennonovke. Taj skroz dolje ne znam tko je.
Kikiller yakuza_stinger A je da, sad vidim, nekak su mi sitni. Kak je taj Krešo bio jeben recezent, baš je jebeno pisao lik.