Legendary_Hero Za ps4 igre je jedina razlika da ih sony može u bilo kojem trebutku maknut sa servisa, dok su ps+ igre garantirano dostupne dok imaš pretplatu. Za ps3 igre nema skidanja već možeš igrat samo streamanu verziju, tako da trebaš imat dobar net, inače zaboravi.
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Ako uzmem extru onda PS4 igre normalno downloadam i stoje mi u library-ju kao i ps plus igre?
Da li se na tim igrama također mogu osvajati trofeji i što ako hipotetski recimo započnem neku igru i Sony ju makne sa extrinog kataloga, trophy progress kao i sejvovi u igri mi ostanu na PS4 ili se i oni miču?
Sve ti ostaje, igra funkcionira najnormalnije kao i svaka druga. Kad i ako Sony ikad makne neku igru, lako je kupiš ponovno i nastaviš
Skate 4 će biti f2p
Gameplay mi se svidja( nije Souls hvala Bogu) a za ostalo cemo vidjet, moglo bi ok bit.
- Uređivano
O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019.
Meni izgleda jako zabavno.
Igrat ću ako dođe na novi PS Plus. To je to od mene.
Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.
I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.