master_x darkfenix Normalno,kad ih većina ne može nit prismrdit FromSoftovim igrama i njihovome gameplayu.Rade neke pokušaje al nejde im baš
Flipper O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019. Meni izgleda jako zabavno.
pravednik Flipper Predobro, kratko ali jebena brza i zabavna pucačina. Nema gluposti, samo old school sa par zanimljivih gameplay elemenata, te dodge mehanikom iz prvog lica.
Flipper Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.
herc Flipper https://www.videogameschronicle.com/news/now-returnals-pc-listing-has-been-updated-to-show-steam-deck-support/ prodano!
herc The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.
Zero I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.
Kikiller Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali: Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija. Tak da sam našao sliku s početka 😃
Flipper Je li itko možda igrao ovo? Čini mi se dosta zanimljivo, a i recenzije su ok. Možda je @Miro?
Miro Flipper A nisan probao I ja san trenutno u potrzi skrivenih dragulja kupio san dvi i gledan ima li jos stogod Ovo se cini bas ko moj đir imas odredeno vrime za otkriti otok i tajne onda kao pukne vulkan i kreces ispocetka ali sve ostaje otkljucano A ovo me podsjeca na Short Hike mana je kao nema mape i neznas za koga treba obaviti koji quest a igra je izasla misli prosli tjedan sad je 190kn a kupio je za 58 pa sto bude
Kikiller yakuza_stinger Izrovao negdje u bespućima interneta. Baš sam se obradovao vidit te sve face opet.
yakuza_stinger Kikiller bome, mislim da je prva slika baš doba PSX-a, dok je druga definitivno doba GP-a. Spejs je uljez