[deleted]
ravno u sridu
ravno u sridu
Jel ga ubije 500kg bomb iz prve???
Mi smo ga ubijali tako da ja namjerno poginen i onda me neko spawna blizu njega pa se zabijem u njega kapsulom dok padam, to ga ubije iz prve isto, a lako ga pogodit kapsulom posto je velik
Igra sam nekoliko sati zasad samo random ekipa jer je moj squad cili pod gripom
Stvarno igra zna biti jako zabavna gunplay socan, movment dobar, call inovi jebeni. I kad stavis igru na vece tezine onda starta pravi fun. Pitanje je koliko ce me drzat al prvih 5h prakticki solo super zabavna igra.
Igra je top, zalomi se katkad koji glitch, ništa prestrašno, to se skrpa kroz koji update. Ono što mi je puno kritičnije je situacija s serverima. Sony se baš potrudio .
Jučer peakalo s 200k ljudi na Steamu, raritet je da neka igra peaka kroz radni tjedan
Dajte novih dojmova. Stvarno razmišljam uzet
Fenix ne sjecam se kad sam se ovoliko zabavio u nekoj multiplayer igri.
Krenuo sam s niskim ocekivanjima a sad ne mogu prestat razmisljat o igri, zabavno je igrat s randomima, ali u ekipi je jos 10x puta bolje.
U mapama protiv autobota imas osjecaj kao da si u nekom star wars filmu, explozije na sve strane.
Takoder se ne sjecam da li sam se ikad toliko smijao kao dok igram hellriderse
escoban a sta kazes na glazbu? Ono kad dropas na mapu
[deleted] Ma je bude baš brutalno atmosferično, ta orijentalna muzika, tamo prelijevanje konstrasta boja u daljini, prašine koja se diže, vi bacate opremu i onda neznam dođe neka buba, zahvati malo jednog od vas i samo čuješ u agoniji MY LEEEEEEEEEEG .
Zvuk je brutalan u igri, baš sve rokne brutalno + nisam odavno vidio da neka igra to toliko dobro prati vibracijama, a i tipa ekslopzije baš rade kaos, frca zemlja, blato na sve strane, ostane udubljenje od ekplozije, baš se osjeti svaki metak i eksplozija, jebeno mi je kako kad izvadiš onda onaj pištolj ili uzi kolika je promjena naspram ovih high power oružja.
A planeti tj. mape koje sam do sada vidio su izvrsne.
Najdraze su mi nocne mape, onaj planet s plavom atmosferom, neka magla a u sumi izlaze autoboti s crvenim ocima.
Je baš je raznoliko, a tipa one terminatore još nismo otključali dalje od jednog-dva planeta, a bube su tek na drugom onom sektoru. Baš me zanima kako će boss fight izgledat kad riješimo sve sektore (ako ga bude ).
Btw. Jel vam igra brzo pocuca bateriju na gamepadu? Meni zna otić full napunjen gamepad u jednoj dužoj sesiji, mislim da sve te silne vibracije uzmu svoj danak lol.
member je pocucla ju jako brzo, ali nema sanse da iskljucim adaptivne trigere jer su odlicno napravljeni, bas svaki weapon ima neku tezinu.
Bas sam s frendom komentirao kako se ne sjecam kad sam usred nekog igranja morao mijenjat joystick jer se ispraznila baterija.
Ne znam kako je na plejci ni meni se eto par achievementa random otključa tokom igre a nisam napravio niti približno blizu nešto što ima veze . Isto tako smo kolega i ja jedno 2-3 puta zapeli na mjestu gdje tipke nisu reagirale uopće. Također, ne znam ako ste išli za time no odjela koje dobiješ sa Super Citizen edicijom imaju buff da umreš 50% vremena ako dobiješ fatal hit.
Igra mi je pocela cesto crashat na ps
Igra mi izgleda bolesno dobro, još se s par frendova dogovaram ako ćemo fakat uzet ili ne ali Helldivers 2 mi izgleda prefora da bi ga propustio igrat.
prayer Također, ne znam ako ste išli za time no odjela koje dobiješ sa Super Citizen edicijom imaju buff da umreš 50% vremena ako dobiješ fatal hit.
Takoder ih imas i na armoru u obicnom warbondu.
Kad smo vec kod premium, evo ja vec skoro pa skupio dovoljno super creditsa da ga uzmem. Ako znas gdje trazit na mapi brzo se nakupe.
Igra dosegla novi peak od 255k na steamu, mislim da nisu mogli izabrat bolji datum za releasanje izmedu uzasnog SS i isto tako loseg Skull&B
Kakvo vam je stanje na PS5? Ja sam je jučer uzeo i imam sve skupa 1 h igranja, ali od toga možda 15 min normalnog igranja. Igra se stalno ruši, disconnecta, quick play ne radi kako spada itd.