- Uređivano
escoban A i to je isto upitno koliko je objektivno pogotovo kad se radi o ekskluzivi na PS platformi. Ne kažem da nema objektivnih mišljenja ali su mi Steam recenzije po tom pitanju ipak draže jer je u velikoj većini vremena sve iskazano točno kako je, tipa prije par dana je sve bilo mixed pošto nije radila kako spada a sada je sve više manje na mostly positive jer je jučer izašao patch koji je dosta problema sredilo.
Inače imam nekih 5 sati u igri i vrlo je dobra, ima jako dobar humor i zna biti jako izazovna na momente. Inače mi se igra od kad ju igram samo jednom crashala i to doslovno na kraju prve misije koju sam ikad odigrao . Inače radi odlično na PC, 1440p 60+ FPS na max detaljima bez ikakvih AI pomagala. Progress je isto jako zanimljiv no battlepass mi je nekako siromašan pogotovo taj premim warbond. Puške koje možeš dobiti jesu jače ali su dobro izbalansirane. Jedino što bi potencijalno bilo predatorno jest ti kozmetici što se vrte pa ako nemaš dovoljno premium currency-a moraš ili čekati rotaciju (ako ju ima) ili kupiti pravim novcima. Ali za ekipu je super igra, kao skoro i svaka novija co-op i vuče te nazad samo kao da joj fali samo taj dio još nećega, ne mogu opisati. Vjerojatno se budem još uživio kako budem novije stvari otključavao pa ću onda još ponešto napisati.
EDIT: za PC igrače iz nekog razloga igra često jednostavno crasha Discord. Iskreno prvi put mi se ovakvo što desilo sa iti jednom igrom.