- Uređivano
Evo da još napišem. Sinoć sam malo uletio u game sa Suhym i Blitzom (kerijali me), i iako imam lošu opremu i slab sam, bilo je zabavno. Tek sam vidio kad sam s njima igrao kakav moćan arsenal može igrač imati. @Blitz s kojom puškom si ono rokao i kako se dobije onaj dron sto prži sve?
Konfuzno mi je iskreno sto treba raditi na onoj mapi u svemirskom brodu i sto je uopće bitno skupljati. Skužio sam da se traže medalje. moram sjesti kad sin opet ode navečer spavati i malo proučiti.
Igra je u co-opu jako zabavna i izgleda super kad se “naruče” ona tri orbital strikea koja zapale tlo. I dalje mi ostaje kao najveća mana bezvezan dizajn buba. Nisam siguran također koliko ima raznolikosti sto se tiče misija i ciljeva. Čini mi se da se radi o jednom te istom? I da j grind dosta velik da bi se otključale bolje stvari. Opet ću ponoviti, uz sv upitnike koje imam, igra je zabavna. A i napucao sam jednom slučajno @Tuhy i možda mu maznuo item
Nisam skužio, sve se svakako dijeli između partija ili neke stvari ne? I sto se događa sa stvarima onoga tko je umro? Drugi igrači ih mogu uzeti?