Flipper iskreno ja ovo ne bi uzeo ako nemam ekipu. Jednostavno mi nije gušt igrati s randomima.
Ekipa je ekipa.
Flipper iskreno ja ovo ne bi uzeo ako nemam ekipu. Jednostavno mi nije gušt igrati s randomima.
Ekipa je ekipa.
Proradio je matchmaking. Randomi su totalni debili, svaki ode na svoj kraj mape. Rijetko je tko normalan, ali pročistit će se kad ovoj random ekipi dosadi.
Može netko ukratko objasniti koji je cilj u igri? Znači spawna ekipa na mapi i šta onda treba raditi? Kad se završiti piše se win/loss i idemo na sljedeći game sve ispočetka? Nema nekog ultimativnog cilja?
Pucati, ubijati i grindati battlepass tj. do njega ako ne platiš. Bezumna pucačina koja zna biti jako zabavna sa dobrom ekipom.
EDIT: ako ti se igra nešto tako sa bratom recimo moja topla preporuka bi bila Deep Rock Galactic koji ima free battlepass i besplatne ekspanzije u obliku sezona. Ne postoji premium currency a ako želiš podržati developere možeš kupiti DLC u obliku kozmetika. Kozmetici koji su bili tokom sezona ako ih nisi uspio uhvatiti se ubace u public pool iz kojeg ih uvijek možeš random dobiti. Što se community-a tiče igra ima daleko najbolji community koji je prepun pozitive.
prayer Pucati, ubijati i grindati battlepass tj. do njega ako ne platiš
Koliko vidim u free battlepasu dobijes super creditse, a i na svakoj mapi ih nalazis u nekim chestovima tako da mozes i taj premium pass kupit bez dodatnog potrosenog eura.
Takoder ti passevi odnosno warbond nikad ne istjece, tako da cim ga jednom uzmes imas ga cijelo vrijeme, mozes otkljucavat stvari u svom paceu bez zurbe.
Iskreno nisam još najbolje skužio te passeve. Pa ja sam iz premium i običnog uzimao s onim in-game kreditima? Tj. drugim kreditima se nemože ni kupiti? A ti super krediti ilitiga valutu koju možeš kupovat preko storea je samo za one armore?
@Brijac Prošli je funkcionirao tako da šibaš po tim planetima koji su random generated s raznim uvjetima. Svaki put se "vodi rat" ugl event koji traje određeno vrijeme gdje igrači uspješnim obavljanjem misija pridones da rat dobiješ, ako failaju kreće sve iznova, ako uspiju onda se aktivira boss koji je time limited da ga se riješi i tim pobjedi trenutna rasa protiv koje se boriš. Kad riješiš sve rase ( u prvom 3 ) igra rola kredite i to je ajmo reći "endgame". Prepostavljam da je tako i sad u drugom. Naravno opet sve kreće iznova i tako u krug, ali čar igre leži u otključavanju opreme, isprobavanja različitih taktika i uopće igranja igre.
Nebih baš rekao da je bezumno napucavanje s obzirom da si namjerno mekan i trom, pa igra baš traži jako kordinirano i timsko igranje, puno više nego neke druge igre koje se ističu kao timske i taktičke.
member Iskreno nisam još najbolje skužio te passeve. Pa ja sam iz premium i običnog uzimao s onim in-game kreditima? Tj. drugim kreditima se nemože ni kupiti? A ti super krediti ilitiga valutu koju možeš kupovat preko storea je samo za one armore?
Ti si vjerojatno uzeo onaj super citizen edition pa si dobio u njemu ovaj premium warbond
Inace kosta 1000 super creditsa, koje mozes kupit u shopu ali ih takoder mozes i grindad po misijama.
medalje se koriste za otkljucavanje stvari unutar tih warbondova a njih dobijes tako sto rijesavas misije i questove
Zarazno i solo a kako li ce tek bit u squadu.
Kretanje je vrhunsko, nije arkadno govno, svidja mi se posebno i recoil u igri. A ovo sta si ti tuhy izjavija da nema dodge ne mogu evo jos doc sebi, pa nije ti ovo dark souls bogte dodge ovde bi bija skroz suvisan. Ova max payne šema sa bacanjem i skidanjem zohara iz lezeceg polozaja im je odlicna i dovoljna za izbjec neke situacije
Ako čučneš u dubokom snijegu možeš napraviti grudu i pogoditi prijatelja Sakupio sam nekih 30 medalja i kupio bolju pušku iz warbonda, puno se lakše diše sada pogotovo kad bube znaju biti jako agresivne!
Pao sam pod pritisak ekipe i kupio igru javim dojmove
Vi sto igrate ovo…..koje ste vi GEJCINE.
Twitter Xbotovi si ne mogu pomoći "my part is done" strašno
oce review bombat xbox naslove na ps5?
I PS je uveo recenzije koje samo mogu igraci ostavljat koji su kupili igru ovo na meti je vec godinama cista glupost
I PS je uveo recenzije koje samo mogu igraci ostavljat koji su kupili igru ovo na meti je vec godinama cista glupost
Odigrao sam napokon par co op matcheva i igra je fakat zabavna dok radi.
Nadam se da ce sljedeci tjedan rijesit ove matchmaking i crash probleme
O treba ps+ za igranje
E nece ici
escoban A i to je isto upitno koliko je objektivno pogotovo kad se radi o ekskluzivi na PS platformi. Ne kažem da nema objektivnih mišljenja ali su mi Steam recenzije po tom pitanju ipak draže jer je u velikoj većini vremena sve iskazano točno kako je, tipa prije par dana je sve bilo mixed pošto nije radila kako spada a sada je sve više manje na mostly positive jer je jučer izašao patch koji je dosta problema sredilo.
Inače imam nekih 5 sati u igri i vrlo je dobra, ima jako dobar humor i zna biti jako izazovna na momente. Inače mi se igra od kad ju igram samo jednom crashala i to doslovno na kraju prve misije koju sam ikad odigrao . Inače radi odlično na PC, 1440p 60+ FPS na max detaljima bez ikakvih AI pomagala. Progress je isto jako zanimljiv no battlepass mi je nekako siromašan pogotovo taj premim warbond. Puške koje možeš dobiti jesu jače ali su dobro izbalansirane. Jedino što bi potencijalno bilo predatorno jest ti kozmetici što se vrte pa ako nemaš dovoljno premium currency-a moraš ili čekati rotaciju (ako ju ima) ili kupiti pravim novcima. Ali za ekipu je super igra, kao skoro i svaka novija co-op i vuče te nazad samo kao da joj fali samo taj dio još nećega, ne mogu opisati. Vjerojatno se budem još uživio kako budem novije stvari otključavao pa ću onda još ponešto napisati.
EDIT: za PC igrače iz nekog razloga igra često jednostavno crasha Discord. Iskreno prvi put mi se ovakvo što desilo sa iti jednom igrom.