A planeti tj. mape koje sam do sada vidio su izvrsne.

Najdraze su mi nocne mape, onaj planet s plavom atmosferom, neka magla a u sumi izlaze autoboti s crvenim ocima.

Evo ova

[deleted]

Je baš je raznoliko, a tipa one terminatore još nismo otključali dalje od jednog-dva planeta, a bube su tek na drugom onom sektoru. Baš me zanima kako će boss fight izgledat kad riješimo sve sektore (ako ga bude 😅 ).

Btw. Jel vam igra brzo pocuca bateriju na gamepadu? Meni zna otić full napunjen gamepad u jednoj dužoj sesiji, mislim da sve te silne vibracije uzmu svoj danak lol.

• [deleted]

• Uređivano

member je pocucla ju jako brzo, ali nema sanse da iskljucim adaptivne trigere jer su odlicno napravljeni, bas svaki weapon ima neku tezinu.

Bas sam s frendom komentirao kako se ne sjecam kad sam usred nekog igranja morao mijenjat joystick jer se ispraznila baterija.

Ne znam kako je na plejci ni meni se eto par achievementa random otključa tokom igre a nisam napravio niti približno blizu nešto što ima veze Ha-Ha-Ha. Isto tako smo kolega i ja jedno 2-3 puta zapeli na mjestu gdje tipke nisu reagirale uopće. Također, ne znam ako ste išli za time no odjela koje dobiješ sa Super Citizen edicijom imaju buff da umreš 50% vremena ako dobiješ fatal hit.

Igra mi je pocela cesto crashat na ps😢

Igra mi izgleda bolesno dobro, još se s par frendova dogovaram ako ćemo fakat uzet ili ne ali Helldivers 2 mi izgleda prefora da bi ga propustio igrat.

prayer Također, ne znam ako ste išli za time no odjela koje dobiješ sa Super Citizen edicijom imaju buff da umreš 50% vremena ako dobiješ fatal hit.

Takoder ih imas i na armoru u obicnom warbondu.

Kad smo vec kod premium, evo ja vec skoro pa skupio dovoljno super creditsa da ga uzmem. Ako znas gdje trazit na mapi brzo se nakupe.

Igra dosegla novi peak od 255k na steamu, mislim da nisu mogli izabrat bolji datum za releasanje izmedu uzasnog SS i isto tako loseg Skull&B

Kakvo vam je stanje na PS5? Ja sam je jučer uzeo i imam sve skupa 1 h igranja, ali od toga možda 15 min normalnog igranja. Igra se stalno ruši, disconnecta, quick play ne radi kako spada itd.

crypto196 meni je od jucer puno bolje, ugasi crossplay i quickplay bi trebao iz max 3 pokusaja naci game.

Sinoc nisam imao niti jedan crash, a do sada na sveukupno 30 sati mozda 2-3

[deleted]

Probati ću bez quickplaya onda. Meni se sad zaredalo 4 meča da me izbacilo i onda šećer na kraju mi se sruši igra. Jučer kad sam probao malo je bilo sve okej, ali evo danas kaos.

Meni upravilu igra crasha 2-3 x u prvih sat vrimena onda kasnije radi normalno 🤷‍♂️

• [deleted]

• Uređivano

**🛠️ PATCH 01.000.008 (PC & PS5) ⚙️**

**🌍 Overview**

For this patch, our major areas of focus were

* Resolving crashes.

* Improving matchmaking functionality.

* Optimizing our server

* Defend event updates

**🔧 Fixes**

The following issues have been fixed for this version.

Matchmaking

* Playfab optimization - Playfab environment optimized - All lobbies now have proper data to run more effective matchmaking

* Filtering optimization - We are optimizing the filter system when players are searching for lobbies.

Stability and crashes

* We have fixed three of our top crashes in the game, including particle renderer crashes and ragdoll crashes.

* Fixed an issue where the application prioritized integrated graphics over some GPU in laptops.

Defend Events and Major Orders.

* For readability purposes, we added a visual progression indicator to major order defend events

**🧠 Known Issues**

These are issues that were either introduced by this patch and are being worked on, or are from a previous version and have not yet been fixed.

* Players may still experience some instability while matchmaking.

* Background music, Sound effects and JP audio does not play during the opening cutscene. Japanese VO is also missing from the Ship TV.

Bome su brzi. Nisam se stigao ni žaliti kako spada, a oni već u akciji. Svaka čast!

crypto196

Mi ko ekipica igramo na PS5 i nema toliko problema kao na launchu. Meni zadnja 3-4 dana radi bez problema iako je ostatku znalo zajebavat s spajanjem i izbacivanjem tu i tamo. Quickplay nismo ni probali jer nas je uvijek 3-4, ali kao što je bitmap rekao probaj izgasit crossplay, navodno pomaže.

Isključivanje pomogne 101%, mene je nakon toga stalno spajalo sa randomima.

Ali sinoć, spojit se k frendu je bilo nemoguće.

I, tu i tam mi crasha igra kaj mi je inače prerijetko sa drugim igrama, i poprilično mi digne živce