Fenix Previše si puta započinjao da bi te se shvatilo ikako drugačije. Idemo sad natrag na temu. Tko igra neka piše, a ako netko ima potrebu pisat o bilo čemu osim o igranju Helldiversa 2, ima diskusija od članaka koliko hoćete, ili otvorite novu
chono Fenix ok, onda bi zamolio da me se shvati tocno kako pisem, onako kako me se citira 🤷♂️ odoh iz ove teme, jer me igra ne zanima
weky Po meni je rješenje da se igra otkaže za PC i igračima vrate novci. Sony je naučio lekciju da ne izdaje igre na PC-u. 🤷♂️
escoban Igra prije uru, trazio 10 min igrace naslo mi 1og lika… Idalje mi pise da je 0 helldivera online i opet nevidim tude misije. A sad sam na tezini suicide mision neda mi se igrat nista lakse a solo je jednostavno pretesko 😞 Tako da ako nema ekipe necu vise ni palit dok nefixaju…
escoban E i da malo se nadovezem na gameplay, trebaju balansirat puske jer koliko ja vidim nema previse smisla koristit ista osim Railgun (obavezno) sacmu braker (obicnu) i za sidearm onaj uzi. Sve ostalo je puno losije i na vecim tezinama useless…
[deleted] somethingwrong malo radi, malo ne radi upravo su editali patch notes: Iako meni je sad naslo game s matchmakingom, prvi put nakon tjedan dana
sandidam Dan 2 - nakon 45min čekanja i dalje nisam uspio ući u igru. Tragikomedija. Sutra pokušaj 3 😂
[deleted] sandidam ako ne udes nakon 5-10 minuta samo ugasi i probaj ponovo, meni ja tako uvijek nakon 10-15 min uslo. Inace nakoj updatea mi ne rade adaptivni trigeri, ne znam je joystick otisao ili je do igre. Nisam jos probao na drugom. I cini mi se da je performance malo losiji
ThomasAAnderson Poslije 19h po našem vremenu je čekaonica. Od 8 ujutro do popodne sam igrao bez ikakvih problema.
AbelKOsMos Jel se ja tripujem ili posle ovog updejta ide intro playstation studios logo i oni njihovi znakovi a mislim da to pre nije bilo…..ili ja nesto brkam. Svakako postoji sansa da je ovo sledeca kupovina.
somethingwrong Kupio i ja na PS5. Ali moram reći pravi PC experience. Server queue odma na startu. Za demokraciju.