Ja sam zasad samo jednom naletio na pune servere i da se nisam mogao spojiti pun kurac vremena. Obično resetiranje riješi stvar. Jučer i evo danas čak i quickplay radi bez beda. Nadam se da će čim prije stabilizirati općenito situaciju pa da se priča isključivo o pozitivnim stranama igre jer je stvarno igra na mjestu. O recenzijama na Steamu bolje da ništa ne govorim jer je to debilana teška. Njihovi useri su picajzle samo takve, nalete na jedan bug i smak svijeta, momentalno negativna recenzija ide. Smiješan site sve u svemu.
Helldivers II
Bugovi se riješe, to nije nikad bio problem osim ako nije neki gamebreaking shit koji briše sejvove, ali kad kupiš igru koju ne možeš igrati tu nastaje problem. Zaslužuju sve što im dolazi, kad se stanje bude popravilo, popraviti će se i ocjene jer igra sama po sebi nije problem.
Navečer po našem vremenu je neigrivo. Vremenske zone se poklope i svi mogu igrati poslije posla. Jučer 45min nisam mogao ući unutra, a kad sam i ušao ne radi quickplay, pa ko da ni nisam.
Sad sam ujutro bez problema odradio par rundi, poslije će opet biti problemi. Šteta.
Fenix a ti uopce ne citas napisano Hrvoje. PC igraci su navikli na masivne mp igre koje rade sa ogromnim brojem igraca i sesija. Ova igra ima problema sa tim, ne sa kvalitetom i nebitno je li konzola ili PC u pitanju. Pisemo u okvirima negativnih ocjena na Steamu. Nitko ne spominje igru kao igru, vec nemogucnost logina.
Navikli ste i vi da vam online igre ne rade baš savršeno odmah…. Podsjeti me, jesu Diablo 4 il Overwatch 2 na releasu imali problema sa log in-om i serverima?
- Uređivano
Tuhy nisu, i diablo 3 je jeo govna par dana i dobili su masu negative. Zasto bi ovo bila iznimka? To je takav community
Edit: s druge strane primjerice PUBG je zvakao sve sto su mu bacili, masu konekcija i igraca.
Edit 2: dosta pozornosti je dobio i odabir anticheat sustava, pa globalni dusebriznici se hvataju i za to u kontekstu negativnih reviewova:
"As many others have stated: this game requires nProtect Gameguard, which requires root level access. The company, nProtect, has several scandals in its history, including having its user data exploited, as well as not uninstalling when the game it was installed with was installed. If you google "nProtect uninstaill" or "nProtect issues" you will find forum posts discussing the vulnerabilities and difficulties associated with this product as far back as 2008.
Even ignoring the issues with potential privacy, nProtect is the main reason for all the crashes in this game.
If you trust this company with access to everything on your computer, disregard this. But I view this as functionally malware. This is a PVE exclusive game that for some reason needs an anticheat with stronger access to your system than PVP games I've played."
- Uređivano
Onda nema potrebe za ovakvim komentarima:
chono PC igraci su navikli da ovakve igre rade day one na velikoj skali,
I potom se čudit zakaj ti je Fenix napisal ono.
Slažemo se svi da ovo treba fixat, i neki očito imaju više problema nego drugi, ali nisu pc igrači navikli na ništ sad nešto extra i specijalno sa hrpom drugih igara.
Nije da mi tu branimo ovu situaciju.
- Uređivano
Tuhy ali dota, lol, minecraft (custom i realm), fortnite, wow, apex, pubg, SoT… nisu imali ovakve probleme. Kako nisu navikli? Naveo si dvije Blizzard igre i ja trecu.
Nitko ne govori da nece biti fixano, ali trenutno izgleda lose i samim time su i Steam ocjene losije.
Osim toga @foggy fuck you, ti si me dovukao u ovu temu
chono Fortnite je imao ogromnih problema 2018-2020 na početku svake sezone. Dosta puta bi se dogodilo da bih ja preko PS-a uspio ući, a frendovi na PC-u bi zapeli čitav dan na loginu. Znam da sada cjepidlačim, ali ipak su postojali problemi u nekom trenutku na svim platformama u pojedinim igrama. Ako se ovo Helldiversima nastavi još par dana onda je već riječ o ozbiljnijem problemu kojeg PC, a bome ni PS nikada do sada nisu imali.
sandidam u nekom trenutku da, plasiranje novog sadrzaja (sezone), maintenance, ispad i slicno. Pisemo o izlasku, ova igra je stara par dana, dajte joj vremena. Steam je takav, navikli su da radi i sada bombaju negativom. Nema potrebe ni nazivati cijeli community pickama, ali bitno da je chono problem, jer se ne citaju postovi
Previše si puta započinjao da bi te se shvatilo ikako drugačije.
Idemo sad natrag na temu. Tko igra neka piše, a ako netko ima potrebu pisat o bilo čemu osim o igranju Helldiversa 2, ima diskusija od članaka koliko hoćete, ili otvorite novu
Po meni je rješenje da se igra otkaže za PC i igračima vrate novci. Sony je naučio lekciju da ne izdaje igre na PC-u.
- Uređivano