escoban Igra prije uru, trazio 10 min igrace naslo mi 1og lika… Idalje mi pise da je 0 helldivera online i opet nevidim tude misije. A sad sam na tezini suicide mision neda mi se igrat nista lakse a solo je jednostavno pretesko 😞 Tako da ako nema ekipe necu vise ni palit dok nefixaju…
escoban E i da malo se nadovezem na gameplay, trebaju balansirat puske jer koliko ja vidim nema previse smisla koristit ista osim Railgun (obavezno) sacmu braker (obicnu) i za sidearm onaj uzi. Sve ostalo je puno losije i na vecim tezinama useless…
[deleted] somethingwrong malo radi, malo ne radi upravo su editali patch notes: Iako meni je sad naslo game s matchmakingom, prvi put nakon tjedan dana
sandidam Dan 2 - nakon 45min čekanja i dalje nisam uspio ući u igru. Tragikomedija. Sutra pokušaj 3 😂
[deleted] sandidam ako ne udes nakon 5-10 minuta samo ugasi i probaj ponovo, meni ja tako uvijek nakon 10-15 min uslo. Inace nakoj updatea mi ne rade adaptivni trigeri, ne znam je joystick otisao ili je do igre. Nisam jos probao na drugom. I cini mi se da je performance malo losiji
ThomasAAnderson Poslije 19h po našem vremenu je čekaonica. Od 8 ujutro do popodne sam igrao bez ikakvih problema.
AbelKOsMos Jel se ja tripujem ili posle ovog updejta ide intro playstation studios logo i oni njihovi znakovi a mislim da to pre nije bilo…..ili ja nesto brkam. Svakako postoji sansa da je ovo sledeca kupovina.
somethingwrong Kupio i ja na PS5. Ali moram reći pravi PC experience. Server queue odma na startu. Za demokraciju.
AbelKOsMos Bome nocas prezivljavam filmske bitke, kolko je dobro igrati na vecim tezinama, sta ce tek biti kasnije. Neke su napete do zla a neke urnebesno smesne. Apsolutno uzivanje ove noci.