Helldivers II
- Uređivano
Igra prije uru, trazio 10 min igrace naslo mi 1og lika… Idalje mi pise da je 0 helldivera online i opet nevidim tude misije. A sad sam na tezini suicide mision neda mi se igrat nista lakse a solo je jednostavno pretesko
Tako da ako nema ekipe necu vise ni palit dok nefixaju…
[deleted] Ajmoooooooo
E i da malo se nadovezem na gameplay, trebaju balansirat puske jer koliko ja vidim nema previse smisla koristit ista osim Railgun (obavezno) sacmu braker (obicnu) i za sidearm onaj uzi. Sve ostalo je puno losije i na vecim tezinama useless…
[deleted]
ThomasAAnderson ma evo usao sam, sad opet ne izlazim do iduceg patcha
Jel to radi sad da kupujem?
THAT'S NOT HOW YOU SPREAD DEMOCRACY!
[deleted]
- Uređivano
somethingwrong malo radi, malo ne radi
upravo su editali patch notes:
Iako meni je sad naslo game s matchmakingom, prvi put nakon tjedan dana
Poslije 19h po našem vremenu je čekaonica. Od 8 ujutro do popodne sam igrao bez ikakvih problema.
[deleted]
- Uređivano
sandidam ako ne udes nakon 5-10 minuta samo ugasi i probaj ponovo, meni ja tako uvijek nakon 10-15 min uslo.
Inace nakoj updatea mi ne rade adaptivni trigeri, ne znam je joystick otisao ili je do igre. Nisam jos probao na drugom. I cini mi se da je performance malo losiji
Jel se ja tripujem ili posle ovog updejta ide intro playstation studios logo i oni njihovi znakovi a mislim da to pre nije bilo…..ili ja nesto brkam.
Svakako postoji sansa da je ovo sledeca kupovina.
Kupio i ja na PS5. Ali moram reći pravi PC experience. Server queue odma na startu. Za demokraciju.
[deleted]
AbelKOsMos bilo je i prije
AbelKOsMos bilo je dok si instalirao i prvi put upalio
Bome nocas prezivljavam filmske bitke, kolko je dobro igrati na vecim tezinama, sta ce tek biti kasnije.
Neke su napete do zla a neke urnebesno smesne.
Apsolutno uzivanje ove noci.
Jebo ja mater ovoj igri 10 sekindi pre extractiona nas izbacila napolje